BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei, sezon 4: vezi prestatiile din primul live (video)

Vocea Romaniei, sezon 4: vezi prestatiile din primul live (video)

 

Etapa live-urilor la Vocea Romaniei a debutat cu o schimbare de reguli. Daca pana acum concurentii urcau alternativ pe scena, in noul sezon intra pe scena grupuri de cate patru din echipa fiecarui antrenor, astel telespectatorii avand sansa sa-i asculte consecutiv si sa ii voteze. Vedeti in lista din dreapta momentele celor care au urcat vineri pe scena.

Prima echipa care a intrat pe scena a fost cea a lui Smiley formata din: Alin Gheorghisan, Maria simandi, Vladimir Pocorschi si Alina Anusca. Momentul lui Smiley a fost unul plin de culoare si energie, care a umplut scena de dinamism si vitalitate. Maria simandi, numita de Smiley "diamantul in curs de slefuire” a fost cea care a castigat simpatia publicului, fiind votata sa mearga mai departe. Antrenorul a ales sa continue show-ul cu Vladimir Pocorschi, pastrand astfel elementul rock in echipa lui.

Smiley s-a declarat foarte multumit de echipa lui si foarte mandru de treaba extraordinara pe care au facut-o toti concurentii pentru a crea momente fantastice la Vocea Romaniei: "Oamenii cred ca s-au simtit bine si asta e dovada ca ne-am facut bine treaba. Bravo! Va felicit pe toti!”

Diva cameleonica a iesit din rolul de antrenor si a stralucit pe scena. Loredana a fost la inaltime la Vocea Romaniei, chiar la propriu. Ea a coborat de sus, pe fundal de luna si jocuri de lumini, in ritmul noului ei single - Risipitor - si a introdus telespectatorii in reverie printr-un moment special alaturi de trupa de balet.

Astfel a fost facuta introducerea catre echipa ei formata din: Ilinca Bacila, Valentin Uzun, Lucian Colareza si Maria Hojda. Loredana a creat o intreaga poveste prin momentele create, care a avut toate notele potrivite: originalitate, ritm, emotie, forta si sensibiltate. Maria Hojda a fost preferata publicului iar Ilinca Bacila a fost aleasa de Loredana pentru a merge in continuare catre marele trofeu.
Marius Moga a creat un moment care a balansat emotia cu intensitatea. Claudiu Rusu, Anda Dimitriu, Ioan Bigea si Maria Constantin au impartit scena vineri seara. Pentru cei doi baieti Marius a ales piese care sa ii scoata din zona confort si din imaginea cu care s-au obisnuit telespectatorii, iar cele doua fete au transmis emotie pura amplificata de decorul impresionant care a transpus telespectorii in lumea sensibilitatii. Preferatul publicului din echipa Moga a fost Claudiu Rusu, iar Moga a ales sa continue cu Anda Dimitriu.

Echipa lui Tudor Chirila a fost ultima care a intrat pe scena, fiind formata din Andreea Avarvari, Ivana Farc, Florin Ciotlaus si Iulia Ferchiu. Momentul construit de Tudor a fost rock pur, atat ca atitudine cat si prin piesele alese. Marius Moga i-a spus: Daca tot n-au venit rockerii la tine, ti-ai facut fetele rock! Scena a luat foc la propriu, iar momentele de dans au dezlantuit cele mai salbatice fantezii. Ivana Farc a castigat voturile publicului pentru a continua concursul, iar decizia lui Tudor a fost de a merge mai departe catre marele trofeu cu Andreea Avarvari. La finalul momentului Tudor a spus: "Va multumesc tuturor ca ati avut incredere in mine!”.

 



Mai multe stiri despre: emisiuni tv  vocea romaniei sezon 4 
Publicat pe 24 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram