BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei, sezon 4: vezi prestatiile din semifinala (video)

Vocea Romaniei, sezon 4: vezi prestatiile din semifinala (video)

 

Ilinca Bacila, Maria Hojda, Tiberiu Albu, Ligia Hojda, Brighitta Balogh, Anda Dimitriu, Gelu Graur si Aliona Munteanu s-au luptat vineri seara la Vocea Romaniei pentru un loc in marea finala de vineri, 19 decembrie. Fiecare dintre cei opt semifinalisti ai sezonului patru a sustinut cate un moment solo si unul alaturi de antrenor si celalalt finalist al echipei sale. Vedeti momentele in lista din dreapta.

Momentul aflarii rezultatului a fost unul plin de tensiune atat pentru concurenti, cat si pentru antrenori. Decizia finala a fost in mana publicului, iar el a si-a spus cuvantul trimitand in finala pe Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda si Tiberiu Albu.

Aliona Munteanu a declarat plina de emotie: "Sper ca am ajuns la inimile oamenilor si am reusit sa redau ceea ce am avut in suflet. Vreau sa le multumesc tuturor ca au avut incredere in mine si m-au votat. Vreau sa ii multumesc lui Smiley, care este un antrenor extraordinar!”.

Anda Dimitriu se astepta sa treaca mai departe Birigitta, insa publicul a ales-o pe ea: "Este pentru prima data cand ma simt prost. Nu pentru reusita mea, ci pentru ca se intampla lucrul acesta in detrimentul altcuiva care si-a dorit foarte mult!”.

Maria Hojda a fost incurajata de Ilinca Bacila sa ia marele trofeu, iar Maria i-a spus: "Vreau sa o felicit pe Ilinca si sa ii multumesc pentru sufletul ei superb!”.

Tiberiu Albu a ramas pret de cateva secunde fara cuvinte, tremurand de emotie, dupa care i-a multumit Ligiei si lui Tudor: "Ii multumesc Ligiei ca a facut parte din echipa si m-a ajutat foarte mult sa trec prin drumul asta, aratandu-mi partea sensibila din echipa lui Tudor. Am inteles mult mai multe chestii despre latura sensibila din muzica si sper sa ramanem foarte apropiati, cum am fost si pana acum. As vrea sa ii multumesc lui Tudor ca mi-a fost mereu alaturi!”.

 Mai multe stiri despre: emisiuni tv  semifinala vocea romaniei  vocea romaniei sezon 4 
Publicat pe 15 Decembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram