BestMusic.ro » Stiri » "Voi Doi" - noul single Aiyana feat.Shayan

"Voi Doi" - noul single Aiyana feat.Shayan


Red Clover Media prezinta single-ul "Voi Doi" semnat Aiyana feat. Shayan, produs de Bros Project, cei care au semnat si productia hit-ului "Piesa mea preferata".

Aiyana, pe numele real Diana Maria Antonica, este originara din Constanta si a inceput sa cante de la varsta de 13 ani, fiind absloventa a mai multor sectiuni de la Scola Populara de Arte Constanta: muzica usoara, instructor de canto si dans modern. A participat la numeroase festivaluri/concursuri de muzica atat nationale cat si internationale unde a castigat numeroase premii si trofee.

Despre piesa "Voi Doi”, Aiyana a spus: "Am ales sa lansez aceasta piesa pentru ca mesajul transmis este o oglindire a realitatii zilelor noastre. Ea se adreseaza tuturor celor care rezoneaza cu versurile, in speranta ca ei sa realizeze ca pentru toate exista atat un inceput, cat si un sfarsit.”

Shayan, pe numele real Bogdan Teslovan, s-a nascut in Miercurea - Ciuc si s-a apucat de muzica cu adevarat la varsta de 14 ani cand si-a dat seama ca are idei care merita sa fie materializate si nu doar scrise si uitate pe o hartie. A avut mai multe colaborari cu echipa de la Bros Project, printre care si Pavel Stratan pentru piesa "Asculta-ti inima”. Tot cei de la Bros Project i-au propus si colaborarea cu Aiyana pe care a acceptat-o bucuros.

Pentru a afla mai multe informatii despre Aiyana vizitati fb.com/AiyanaOfficial
Mai multe stiri despre: single  lansari singleuri 
Publicat pe 14 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram