BestMusic.ro » Stiri » Voteaza artistul preferat pentru Premiul BestMusic.ro - Vocea Muzicii Romanesti Electrecord

Voteaza artistul preferat pentru Premiul BestMusic.ro - Vocea Muzicii Romanesti Electrecord

Voteaza artistul preferat pentru Premiul BestMusic.ro - Vocea Muzicii Romanesti Electrecord

Anul viitor se implinesc 80 de ani de la infiintarea casei de discuri Electrecord, 80 de ani in care s-a scris si s-a cantat muzica pe care romanii au visat, au sperat, au suferit, s-au bucurat, au trait, 80 de ani presarati cu recorduri, momente de aur, decaderi si reveniri spectaculoase.

Cu aceasta ocazie, se organizeaza prima editie a Galei Premiilor de Excelenta ELECTRECORD. Gala Premiilor de Excelenta Electrecord 2011 – editia 1 se va desfasura pe 9 decembrie 2011 la Sala Palatului in Bucuresti.

Evenimentul va fi unul de amploarea celebrelor ceremonii de decernari de premii din strainatate si se va adresa tuturor categoriilor de public din Romania. Gala din acest an va avea doua sectiuni: folclor si muzica usoara.

La fiecare se vor premia cei mai de seama reprezentanti, oameni care la vremea lor au stabilit adevarate recorduri de vanzari – cifre la care, in conditiile actuale de piata, artistii timpurilor noastre nu ar putea visa niciodata.

Voteaza-ti mai jos artistul Electrecord preferat, iar noi ii vom inmana castigatorului Premiul BestMusic.ro - Vocea Muzicii Romanesti Electrecord la evenimentul din decembrie.

Votarea este deschisa pana pe data de 8 decembrie.
Mai multe stiri despre: premii  sondaje 
Publicat pe 08 Noiembrie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu