BestMusic.ro » Stiri »  VUNK a lansat o noua piesa, intitulata "Ochi de blugi"  

 VUNK a lansat o noua piesa, intitulata "Ochi de blugi"
 


VUNK a lansat o noua piesa, intitulata "Ochi de blugi", o piesa nostalgica, insotita de un video pe masura.

VUNK au scos o noua piesa fresh si nostalgica, compusa de Cornel Ilie si Gabriel Maga. Melodia ne vorbeste despre amintirea acelei persoane speciale din viata noastra.

Melodia este acompaniata de un videoclip in care sunt protagonisti Cornel Ilie si Laura Oana, fosta concurenta la Vocea Romaniei 2022, existand diverse scene romantice intre acestia.

Cu o cariera de peste 28 de ani in industria muzicala din Romania, VUNK este o trupa de pop-rock foarte iubita in tara, care a incercat de fiecare data sa aduca un element inovativ in activitatea sa artistica, lansand primul videoclip 3D, sustinand primul concert multimedia, lansand primul afis exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.

Single-uri precum "Pleaca" (Hit Gold), "Vreau o tara ca afara", "Asa si" sau "Numai la doi" au ocupat de multe ori primul loc in topurile radio, timp de mai multe saptamani. In 2018, formatia VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist roman - "Jur sa spun adevarul".

Puteti asculta mai jos noua piesa.
Publicat pe 24 August 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram