BestMusic.ro » Stiri »  VUNK lanseaza single-ul „Deja VU”, extras de pe urmatorul album

 VUNK lanseaza single-ul „Deja VU”, extras de pe urmatorul album

 VUNK lanseaza single-ul „Deja VU”, extras de pe urmatorul album

VUNK lanseaza single-ul "Deja vu”, titlu omonim cu mega-concertul de pe 16 octombrie de la Sala Polivalenta din Bucuresti. Piesa va fi inclusa pe urmatorul album al formatiei, "Domnul Portocaliu si Masina Timpului”, care va fi lansat tot atunci, in seara evenimentului.

"Deja vu-ul nostru este despre fiecare dintre noi toti. De cate ori nu am zis intr-o relatie, "Gata, ma invat minte, data viitoare nu ma mai las asa pacalit sau asa indragostit, pentru a ramane cu capul pe umeri?". De fiecare data, ne intoarcem in acelasi punct sau moment, cand iar ne "tampeste” dragostea.

Piesa este cea care deschide urmatorul nostru album, "Domnul Portocaliu si Masina Timpului” si este unul dintre cantecele care are sound-ul primelor noastre piese, atunci cand ne-am lansat la sfarsitul anilor ’90. De aici vine si ideea clipului, a carui actiune se intampla in 1994 si in care noi suntem niste mecanici care reparam masina unei domnisoare, transformand-o in masina timpului, pentru a o trimite in 2019. Acelasi titlu cu piesa lansata azi are si concertul nostru aniversar de 25 de ani, de la Sala Polivalenta, din 16 octombrie, unde vom lansa si albumul”, declara Cornel Ilie.

Povestea videoclipului este una atipica, asa cum ii sta bine trupei VUNK, iar filmarea a avut loc intr-un atelier auto din Bucuresti, cu elemente retro ce se regasesc si pe ritmurile piesei. Intregul concept a fost realizat de Cornel Ilie, alaturi de membrii trupei care s-au lasat purtati de valul dragostei, in haine de mecanici, cu cheia franceza in mana si plini de ulei.

"Deja vu” este cel de-al doilea single de pe albumul "Domnul Portocaliu si Masina Timpului” (dupa "Mi-e dor de tine” – feat. Anastasia Sandu) ce se va lansa in toamna aceasta, pe data de 16 octombrie, cu ocazia concertului aniversar de 25 de ani al trupei. Pentru a contura cat mai bine noul material, VUNK a realizat de curand "recensamantul” celor mai tari povesti VUNKtastice, cu amintirile celor mai infocati fani, povesti si personaje care se vor regasi pe coperta albumului.

Asculta / Descarca piesa: https://MediaPro.lnk.to/VunkDejaVu

De 25 de ani pe scena din Romania, VUNK este trupa inovatiei in rock-ul romanesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afis exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleaca”, "Vreau o tara ca afara”, "Asa si” sau "Numai la doi” au ocupat primul loc in topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe saptamani. In 2018, formatia VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist roman – "Jur sa spun adevarul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase si cantecele cu mesaj profund, VUNK isi continua viziunea de a conecta oamenii si de a le aduce bucurie, incredere si speranta.
Publicat pe 10 Septembrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu