BestMusic.ro » Stiri »  Wardruna canta pe 8 mai la Arenele Romane

 Wardruna canta pe 8 mai la Arenele Romane

 Wardruna canta pe 8 mai la Arenele Romane

Wardruna se reintorc in Romania, de aceasta data la Bucuresti pe 8 mai la Arenele Romane (open air). Arena va fi "all seated” adica vor fi scaune pe terenul din fata scenei pentru un show intim.

Formatia din Norvegia, cunoscuta pentru sound-ul unic si atmosfera intima pe care o creaza in timpul concertelor, a fost fondata in 2002 de catre instrumentistul polivalent Einar Selvik a carui dorinta a fost sa readuca in prim plan muzica si traditiile vechi specifice peninsulei scandinave.

Cu patru albume la activ, dintre care primele trei reprezinta o trilogie care trateaza runele antice ale alfabetului nordic si cu un album acustic lansat anul trecut, Wardruna se numara si printre artistii principali care au compus soundtrack-ul celebrei serii Vikings de pe History Channel.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Publicat pe 06 August 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu