BestMusic.ro » Stiri »   We Singing Colors suna alarma de plecare

  We Singing Colors suna alarma de plecare


"Sound of leaving” este noul single de pe cel de-al treilea album We Singing Colors, intitulat "Hopium”, album care se va lansa pe 28 martie in Clubul Expirat din Bucuresti. Linkul evenimentului il regasiti aici.

Piesa este inspirata de valurile de refugiati din ultimii ani, de sunetul alarmelor care te trezesc din pat in cautarea unei versiuni mai bune a prezentului. De ultimul tren pe care trebuie sa-l prinzi inainte sa fii prins intr-o tara in care nu mai ai viitor. Atunci auzi sunetul plecarii care te va insoti pana la finalul calatoriei.

Piesa este disponibila pe toate platformele de streaming.

Pe Spotify gasiti piesa aici iar pe Apple Music aici.

Clipul piesei a fost filmat in fosta tabara de sculptura Naeni, Buzau.

Muzica si versuri de We Singing Colors (Andrei Hategan, Roxana Niculae)
Inregistrata la PBS Studio de Paul Ballo
Tobe: Robert Dahlqvist
Bass: Mihai Dragolea
Mix & master: Adam Whittaker
Regizor: Paul Ballo
Camera/DOP: Andrei Rap
Edit si colorizare: Cristina Popa
Foto & making of: Razvan Barcan
Styling: Vicentiu Oktavianus
Make-up: George Doroftei
Hairstyle: Valentin Dragomir
Sculptor: George Bilan
Concept: Andrei Hategan

Dupa concertul de lansare de pe 28 martie din Clubul Expirat, trupa se pregateste de un turneu de promovare a albumului in cele mai importante orase din tara: Cluj-Napoca, Oradea, Timioara, Braov, Sibiu etc.

We Singing Colors a aparut in peisajul muzical autohton in 2011 si ii recunosti cel mai usor dupa fluieratul piesei "Good Days, Bad Days” care se aude de la primul album din 2014, "Made of wool, made of Heavy Metal”. Au urmat multe concerte in cluburi si festivaluri din tara, inregistrari si o serie de concerte in Marea Britanie, un scurt tur in Japonia si India, show-uri live si sesiuni radio in Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova. Al doilea album, "Lone Learner”, a fost lansat in 2018, iar pe 28 martie 2023 trupa lanseaza "Hopium”, cel de-al treilea album de studio, iar biletele pentru acest concert se gasesc in reteaua iabilet aici.

Website-ul trupei il gasiti aici. Facebook-ul aici.

Instagram-ul trupei aici.

Mai jos puteti asculta noul single.
Publicat pe 08 Martie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram