BestMusic.ro » Stiri » Sesiunile I Wander!, primul capitol Traveler’s Tale de la WonderDay

Sesiunile I Wander!, primul capitol Traveler’s Tale de la WonderDay


De la sunetele specifice unei destinatii spectaculoase si muzica plina de energie intalnite pe strazile lumii largi, la povesti si destainuiri despre minunile vazute prin ochii celor mai cunoscuti bloggeri de travel din Romania, spectatorii vor avea ocazia sa traiasca la Traveler’s Tale o experienta unica in cadrul celor doua sesiuni informale de travel-sharing. Discutile vor fi moderate de cunoscuta jurnalista Ana-Maria Caia, care se alatura astfel la WonderDay povestitorilor din cadrul Traveler’s Tale - Cezar Dumitru, Roxana Farca si Adriana Cocic. Sustinut de Volksbank si Silva, WonderDay este primul eveniment-concept din Romania ce va avea loc pe 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia.

Concurs: o invitatie dubla la WonderDay 2014

La WonderDay, evenimentul Traveler’s Tale va avea doua sesiuni de discutii, activitati interactive si experiente multi-senzoriale. Prima sesiune, "I Wander through the Wonderful Sounds”, se va ocupa de explorarea lumii prin muzica si sunete - de la ritmurile latino ale strazilor cubaneze, murmurul medinei din Marakesh, sunetul pasilor de tango din Buenos Aires pana la cadenta fado-ului portughez sau chemarea la rugaciune a muezinului din Istanbul. Muzica este un limbaj universal si sunetele locurilor prin care treci sunt de cele mai multe ori o experienta puternica, ce iti permite sa intelegi mai bine o tara sau un oras. Cu o bogata experienta de travel si peste zeci de tari vizitate, cei patru calatori vor prezenta in cadrul celei de-a doua sesiuni, "I Wander through the World’s Wonders”, cele mai frumoase locuri vizitate, intamplari inedite si povesti despre cei mai minunati oameni pe care i-au intalnit.

Ambele sesiuni de discutii vor fi prezentate si moderate de cunoscutul producator de radio si televiziune, jurnalist si travel-blogger, ANA-MARIA CAIA. Autoarea blogului DEPOZIT (www.caia.ro) unde "stau pe rafturi povesti despre calatorii, sfaturi de viata, produse fabuloase, personaje incredibile”, ANA-MARIA CAIA a inventat, produs si scris numeroase documentare, emisiuni de radio si TV alaturi de personalitati valoroase din spatiul mass-media romanesc, printre care Dragos Bucur, Andrei Gheorghe sau Razvan Marc, fiind in acelasi timp si colaborator in reviste precum "Esquire”, "Reader’s Digest” sau "Dilema Veche”.

Lumea WonderDay isi va deschide portile catre publicul larg care este asteptat, cu mic, cu mare, pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro la pretul de 149 de lei. In ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la pretul de 160 de lei.

Copiii cu varste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniati de cel putin un adult.

Mai multe noutati din cadrul programului evenimentului urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.
Mai multe stiri despre: going out  wonderday 2014 
Publicat pe 10 Iunie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram