BestMusic.ro » Stiri » Workshop The sound Of Bass cu reprezentantii Warwick/Framus la Magazinul Muzica, pe 12 septembrie

Workshop The sound Of Bass cu reprezentantii Warwick/Framus la Magazinul Muzica, pe 12 septembrie

Workshop The sound Of Bass cu reprezentantii Warwick/Framus la Magazinul Muzica, pe 12 septembrie

Pe 12 septembrie, la ora 15:00, te invitam in Magazinul Muzica din Calea Victoriei Nr. 41-43, la un WORKSHOP sustinut de reprezentantii grupului Warwick/Framus, Andy Irvine, Alapi Steve si Adrian Takacs. Artistii vor pune la dispozitie instrumente muzicale Warwick si Framus, printre care se vor numara chitari, bassi, amplificatoare si multe altele pentru toti cei care vor sa le testeze. Cei trei vor concerta impreuna si vor sustine un jam session incendiar.

Daca esti chitarist sau bassist, nu ai cum sa ratezi acest eveniment care va debuta la ora 15:00 printr-o prezentare scurta a celor mai noi modele de chitari iar la ora 18:00 va incepe workshop-ul propriu-zis sustinut de Andy Irvine & Roland Takacs. La ora 19:00 Alapi Steve va prelua legatura si va face o serie de demonstratii pe chitarile Framus. Evenimentul se va incheia cu un jam session extraordinar sustinut de cei trei invitati.

Andy Irivne este cel mai cunoscut endorser Warwick Basses, bassist cunoscut in intreaga lume pentru solo-uri de exceptie si tehnica desavarsita. Stilul sau muzical poate fi descris ca tot ce se afla intre solo-uri agresive de bass si linii muzicale fundamentale pentru suport. Influentele sale vin din funk, soul, blues, jazz, gospel sau diferite stiluri muzicale din sfera rock. Cu o personalitate muzicala jucausa si o prezenta dinamica pe scena, Irvine radiaza cu pasiune pentru meseria sa, oriunde se afla. "De-a lungul anilor am dezvoltat un stil personal de cantat la bass. Este intotdeauna funky, cu radacini fundamentale in blues si cu o atitudine agresiva de rock", afirma artistul intr-un interviu.

Povestea celor doua branduri Warwick si Framus incepe inca din 1946 in Germania si pana in anii ’70 a fost una dintre cele mai apreciate companii care producea chitari electrice. Apoi a urmat o crestere brusca a producatorilor si au aparut multe alte branduri cunoscute, dar Warwick/Framus si-a pastrat mereu traditia si calitatea produselor.

Senia Music, companie ce isi desfasoara activitatea in Magazinul Muzica, cel mai mare magazin de instruemnte muzicale din tara, organizeaza acest eveniment pentru toti pasionatii de chitara si bass in scopul de a face cunoscute tehnicile profesionistilor care garanteaza pentru acest brand.
Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii legate de eveniment ne puteti contacta la numarul de telefon 0728612140 sau puteti intra pe www.senia.ro, www.facebook.com/Senia.ro sau www.facebook.com/magazinulmuzicaofficial.
Mai multe stiri despre: workshop 
Publicat pe 02 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram