BestMusic.ro » X Factor » X Factor: Vezi prestatiile din prima Gala si duelul (video)

X Factor: Vezi prestatiile din prima Gala si duelul (video)

 

Iata ca a venit si momentul primei Gale X Factor, la care cei 15 finalisti s-au prezentat cu noile look-uri si au cantat ce au stiut ei mai bine.

In lista din dreapta gasiti toate prestatiile celor 15, dar si duelul.

R Familly au fost primi eliminati, primind foarte putine voturi din partea telespectatorilor. La duel a intrat Iulia Glavan, din echipa lui Cheloo, si STATION 4, din echipa Deliei.

Cei patru baietandri simpatici au ales sa cante "What makes you beautiful" de la One Direction la duel, inspirati probabil de cei care au castigat X Factor UK. Iulia a ales pentru duel emotionanta piesa a Anastaciei, "I'm outta love".

Se pare insa ca talentul Iuliei nu a salvat-o, iar cei patru pusti au trecut mai departe: Delia i-a ales in defavoarea Iuliei, in timp ce Cheloo a ales sa isi salveze concurenta. Asadar, dupa ce i-a laudat pe toti, Dan Bittman a dat votul decisiv, motivandu-si alegerea prin faptul ca vrea sa le permita celor patru tineri sa ajunga si ei la pregatirea Iuliei. Pacat.

Sursa: Antena 1

 Publicat pe 12 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram