BestMusic.ro » X Factor » X Factor: voteaza cea mai spectaculoasa schimbare de look (poze)

X Factor: voteaza cea mai spectaculoasa schimbare de look (poze)

 

Wow! Cei 15 finalisti de la X Factor au trecut printr-o binemeritata schimbare de look inainte de a incepe galele live ale show-ului. Vezi in lista din dreapta cum arata acum concurentii. Pentru unii din ei a fost nevoie doar de o slefuire, insa exista si careva transformari radicale in bine!

Faptul ca toti au potential de a deveni cunoscuti este cert in acest moment al show-ului, insa o vocea, fie ea chiar si fantastica, nu face totul. Luand in seama faptul ca in Romania, mult mai mult ca in alte tari, se tine cont de look intr-o masura mult prea mare, schimbarea este binevenita, iar acum cei 15 sunt gata sa ia succesul in brate.

Concurenti cool avem, invitati internationali avem, abia asteptam sa vedem cum va arata show-ul cu toate elementele lui si daca va reusi sa se apropie de data asta mai mult de formatul original, in care totul este glamour, grandios si pus la punct pana la ultimul detaliu. Pana acum nu am fost prea convinsi de asta, insa suntem pregatiti sa fim surprinsi!

 Mai multe stiri despre: look  finalisti x factor  schimbare de look 
Publicat pe 08 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram