BestMusic.ro » X Factor » X Factor - sezon 3, ep.4: cele mai tari momente (video)

X Factor - sezon 3, ep.4: cele mai tari momente (video)

 

Cel de-al patrulea episod al noului sezon X Factor a adus mai multi concurenti talentati in fata telespectatorilor decat editiile precedente, iar momentele din seria "amuzant", "penibil" au fost reduse si deloc memorabile. Vedeti in lista din dreapta cele mai tari momente de aseara.

Povestea Petrei, concurenta aproape oarba, a fost cel mai vizionat moment al serii. Aceasta i-a impresionat pana la lacrimi atat pe juratii supershow-ului, cat si pe telespectatori. Vorbeste fluent engleza, spaniola si portugheza, iar acum studiaza rusa si finlandeza. Si pentru ca e nevazatoare, stie si alfabetul Braille. "Am probleme cu vederea din nastere. Vad foarte putin, aproximativ 5% si desi am aceasta problema, vreau sa arat ca pot face ceva ce nu tine neaparat de faptul de a fi intreg fizic” si-a inceput Petra discursul in fata juratilor X Factor, in momentul in care s-a prezentat la auditii.

 Mai multe stiri despre: auditii x factor  concurenti x factor  x factor sezonul trei 
Publicat pe 14 Octombrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram