BestMusic.ro » Stiri »  Yasiris cucereste Chile si Mexic alaturi de Cat Music Latin

 Yasiris cucereste Chile si Mexic alaturi de Cat Music Latin

 Yasiris cucereste Chile si Mexic alaturi de Cat Music Latin

Dupa ce a atins un succes international prin proiectele lansate si a facut primul pas catre America Latina alaturi de Mabel Yeah, primul artist independent din Venezuela ce intra in portofoliul label-ului, Cat Music Latin face inca un pas important impreuna cu Yasiris care cucereste topurile muzicale din Chile si Mexic.

"Mi suerte” este piesa de suflet pe care artista dominicana a lansat-o in perioada de izolare si este pentru cei care au trait o poveste de iubire, dar norocul nu a fost de partea lor. Disponibil pe toate platformele digitale de streaming din lume, single-ul este insotit de un videoclip regizat de Yasiris ce completeaza intreaga poveste spusa pe note muzicale.

In urma cu un an, artista impreuna cu Juan Magan, Hyenas, Mohombi au lansat unul dintre cele mai iubite hituri ale anului in toata lumea, care a fost no.1 in topurile muzicale de specialitate din Romania. Menita sa uneasca scriitori si artisti de pe trei continente, fiecare cu amprenta si flavour-ul personal, piesa "Claro Que Si” a adunat peste opt milioane de vizualizari pe YouTube.

Printre cele mai populare clipuri Cat Music Spain se numara "Provocador” (Mandinga), "Claro Que Si” (Juan Magan x Hyenas x Mohombi x Yasiris), "Dame” (Yasiris x Hyenas), "Tu perdicion” ( Isasi B. feat. Yasiris & Bella Santiago) si "Margarita” (Lidia Buble feat. Descemer Bueno), hituri care au generat milioane de stream-uri si pe celalalte platformele digitale de specialitate. Astfel, in doar un an, label-ul a reusit sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata locala din Spania, prin semnarea artistilor si proiectelor care au ajuns virale in mediul online.

Cat Music este cel mai important label din Romania, cu peste 9.000 de piese publicate si detine cel mai puternic canal de YouTube din Europa Centrala, de Est si Rusia, cu peste 6 milioane de abonati si peste 6 miliarde de vizualizari. Cu zeci de artisti semnati, casa de discuri a lansat de-a lungul timpului hit-uri internationale precum "Claro Que Si” (Juan Magan x Mohombi x Yasiris x Hyenas), "Vita bella” (Havana), "The Violin Song” (Monoir & Osaka feat. Brianna), dar si piese-fenomen: "Dragostea din Tei” (O-Zone), "Stereo Love” (Edward Maya), "Mamma Mia”, "He’s Italiano” (Elena), "Zaleilah” (Mandinga) sau "Amor” (Kamelia).
Publicat pe 24 Iunie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu