BestMusic.ro » Stiri »   Yasmine lanseaza „Lasa-ma cu tine”

  Yasmine lanseaza „Lasa-ma cu tine”

  Yasmine lanseaza „Lasa-ma cu tine”

Yasmine lanseaza "Lasa-ma cu tine”, o piesa plina de viata despre dragoste si libertate si cu un sound fresh. "Lasa-ma cu tine" este un statement muzical care iti reaminteste sa te bucuri de tot ce traiesti pentru ca fericirea vine de fapt din lucruri simple.

Compusa de catre The Master of The Sound alaturi de EL Radu, interpretul si producatorul muzical din Republica Moldova care i-a remarcat talentul tinerei artiste, "Lasa-ma cu tine” este o piesa de dragoste pentru cei care aleg sa iubeasca neconditionat si dau importanta momentelor petrecute impreuna.

Sunt cu adevarat fericita sa lansez aceasta piesa minunata. Din clipa cand am auzit demo-ul am simtit ca e a mea. Fericirea este si mai mare ca am sansa sa colaborez cu cei de la Cat Music", povesteste Yasmine.

"Piesa ĞLasa-ma cu Tineğ are ceva special, mai ales ca e prima data cand am creat o astfel de melodie, iar timbrul vocal al Yasminei s-a potrivit perfect pe linia melodica. Este o fata foarte talentata si sunt mandru sa o avem in familia noastra muzicala #ELRaduProject", povesteste EL Radu.

La varsta de 11 ani, Yasmin a inceput sa urmeze ore de canto si inca, iar dupa doar o luna, artista a inceput sa particip le la numeroase concursuri unde a interpretat atat piese populare cat si pop, dar si invitatii la festivaluri si emisiuni TV.
Publicat pe 07 Octombrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu