BestMusic.ro » Stiri » Zac Efron: `Muzica de azi e un gunoi`

Zac Efron: `Muzica de azi e un gunoi`

Zac Efron: `Muzica de azi e un gunoi`

Zac Efron crede ca muzica tinerilor din ziua de azi e un gunoi. Chiar daca inceputurile faimei lui se leaga de High School Musical, actorul sustine ca toate vedetele tinere ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa scoata un album.

`Daca toti ar face asta (n.r. s-ar intreba daca e chiar nevoie sa scoata un album), nu am fi nevoiti sa ascultam gunoiul de muzica din prezent. Daca nu o faci cu sufletul, nu o face deloc. Si nu o face pentru bani. Asta e filosofia mea`.

In mod voit sau nu, replica se indrepta si catre vedetele de la Disney, care, in mare parte, au si o cariera muzicala.

Aparent, Zac Efron incearca, incetul cu incetul, sa se indeparteze de lumea Disney. La urma urmei, implineste 22 de ani in curand, iar rolurile din filme vor incepe sa fie din ce in ce mai serioase.

Si el ar fi putut semna un contract cu o casa de discuri pentru a scoate un album, insa a refuzat, desi are `radacini` muzicale.

`Am cantat constant. Auzeam piese la radio si eram capabil sa le retin instantaneu. Nu m-am mandrit cu asta. N-am depus niciun efort. Parintii imi spuneau sa tac, sa nu mai cant pentru ca sunt enervant`.

Zac Efron apare pe coperta umarului din noiembrie al revistei Naylon Guys, in care a acrodat un interviu despre celebritatea marca Disney, muzica si filme.

Esti de acord cu ce a zis Zac Efron despre muzica din ziua de azi?

Da

Nu

Mai multe stiri despre: filme  Disney  Zac Efron 
Publicat pe 13 Octombrie 2009 , de Laura Galan

Adauga un comentariu