BestMusic.ro » Stiri »   Zoe Wees a lansat albumul de debut - "Therapy"

  Zoe Wees a lansat albumul de debut - "Therapy"


Dupa ce a strans aproape trei miliarde de stream-uri, in total, de cand a debutat cu hitul "Control", care este certificat RIAA, Zoe Wees revine cu albumul de debut intitulat "Therapy”. Discul include si melodiile deja lansate, cum ar fi "Control” si "Girls Like Us”.

Discul, cu o lista de douazeci de melodii, este o relatare completa, plina de inima si suflet, despre Zoe, care nu este inarmata cu nimic decat cu onestitate, in timp ce ea isi povesteste viata, cum a crescut cu anxietate, afectiuni de sanatate, intr-o casa cu un singur parinte, iar mai tarziu sa se ocupe de tot ceea ce industria muzicala si retelele sociale care au luat-o cu asalt.

"Therapy” promite sa patrunda mai departe in acea calatorie emotionala profunda a autodescoperirii, vindecarii si rezistentei. Prin versurile emotionante si vocea puternica, Zoe duce ascultatorii intr-o explorare muzicala terapeutica, abordand luptele personale, triumfurile si emotiile complexe care ne modeleaza viata.

Zoe Wees are talentul de a face povestile ei complexe si emotionante sa para universal valabile. Single-urile recente si melodiile precum "Daddy’s Eyes” si "Don’t Give Up” sunt dovada unei astfel de relatii. Single-ul ei de debut, brut si puternic, "Control” a strans 2 miliarde de streamuri si a devenit un hit la nivel mondial. A intrat in top 20 la radioul din SUA. "Girls Like Us”, single-ul urmator al lui Wees, a fost evidentiat in revista New York Times. Apoi si-a lansat EP-ul de debut "Golden Wings”. In presa, ea a aparut in publicatii precum The Guardian, Forbes (30 Under 30), Gal Dem, Line Of Best Fit si Clashe. Zoe a cantat la American Music Awards, "The Late Late Show with James Corden, "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, Jimmy Kimmel Live! si Macy’s Thanksgiving Day Parade in 2021 si a colaborat cu artisti de top precum 6lack, Kygo si Felix Jaehn.

Tracklist pentru "Therapy”:

Sorry For The Drama
Lightning
Girls Like Us
Love Should Be Easy
Control
Lifeline
Daddy’s Eyes
Hold Me
Nothing’s Forever
21 Candles
On My Own
Broke
That’s How it Goes feat. 6LACK
You Ain’t Really Good For Me
Don’t Give Up
Nothing But You
Third Wheel
Less Of A Women
Hold Me Like You Used To
When It Hurts

Streaming Link regasiti aici.

Asculta albumul integral mai jos.
Publicat pe 08 Noiembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram