BestMusic.ro » Stiri »   Zoe Wees x 6LACK isi unesc fortele pentru single-ul „That’s How It Goes”

  Zoe Wees x 6LACK isi unesc fortele pentru single-ul „That’s How It Goes”

  Zoe Wees x 6LACK isi unesc fortele pentru single-ul „That’s How It Goes”

Zoe Wees & 6LACK, maestrul R&B, nominalizat la premiile Grammy, si-au unit fortele pentru a crea ceva emotionant in noul lor single "That’s How It Goes.”

Mangaietoare, dar in acelasi timp izbitoare, piesa aprofundeaza energiile pozitive si intunecate pe care le putem gasi in viata de zi cu zi. Fanii vor avea sansa sa asculte live noua piesa in timpul turneului din Europa a lui Zoe, care este programat sa inceapa in martie 2022.

Referitor la piesa si la colaborarea cu 6LACK, Zoe explica: "Mi-a placut mult sa lucrez cu 6LACK. Stiind ca 6LACK a muncit din greu sa ajunga cine este astazi, m-a inspirat la un alt nivel. Felul in care el a apreciat intreaga echipa si noua noastra piesa este ceva induiosator. El are unul dintre cele mai frumoase suflete”.

6LACK a adaugat "Sunt foarte bucuros sa pot lucra cu oameni care vorbesc direct cu spiritul meu. Zoe Wees a creat un pod intre lumea ei si a mea si este o piesa ce poarta un mesaj care nu se va estompa niciodata. Triumful in urma deznadejdii. Imi aduce aminte de unde am plecat, cine sunt si unde vreau sa ajung.”

Artista de 19 ani, nascuta in Hamburg, Germania, s-a bucurat de un debut exceptional, anul trecut. Primele ei doua piese, "Control” & "Girls Like Us”, au ajuns amandoua in Spotify’s Today’s Top Hits in SUA si Germania, printre altele. "Control” a primit Discul de Aur in Germania, Franta, Italia, Olanda, Norvegia si Suedia. De asemenea, a fost premiat cu discul de platina in Elvetia (4x), Belgia & Austria.

"Girls Like Us” a urcat in Top 10 in clasamentele iTunes & Apple Music in Europa. Ambele single-uri s-au clasat in Spotify’s Global 200. In plus, aceasta a fost desemnata Apple’s Next Up Artist in aprilie 2021, a cantat la show-ul lui Jimmy Kimmel & si a fost adaugata pe lista Forbes 30 Under 30 in Europa. In luna mai a acestui an, Zoe a lansat EP-ul de debut, "Golden Wings”. In plus, luna trecuta Zoe a colaborat cu producatorul de top, Kygo, pentru piesa "Love Me Now”.

Pronuntat "black,” artistul R&B nominalizat la premiile Grammy si-a lansat albumul de debut, "Free 6lack”, in noiembrie 2016, care a debutat pe locul 34 in topul Billboard 200 si pe care a fost inclus single-ul lui premiat cu de doua ori discul de platina , "Prblms”.

6lack a fost nominalizat pentru doua premii Grammy in 2018, la categoriile Best Rap/Song Performance. Pe 14 septembrie 2018, 6LACK a lansat cel de-al doilea album, "East Atlanta Love Letter”, care a ajuns pe locul 3 in topul Billboard 200 si care a fost in saptamana lansarii pe locul 1 in categoria albume R&B. Albumul contine colaborari cu artisti precum J.Cole, Future, Khalid si Offset din trupa Migos. 6lack a lansat recent un EP intitulat "6pc Hot", care a ajuns in Top 5, in cadrul Billboard’s R&B chart.
Publicat pe 24 Septembrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu