BestMusic.ro » Stone Sour » Stone Sour dezvaluie detalii despre noul album si un nou single (audio)

Stone Sour dezvaluie detalii despre noul album si un nou single (audio)


Cei de la Stone Sour au anuntat ca urmatorul lor album de studio, "House of Gold & Bones Part 1", va aparea pe 21 octombrie.

Albumul va fi prima parte a unui material dublu, cea de-a doua parte urmand sa fie lansata la inceputul lui 2013. Solistul trupei, Corey Taylor, a confirmat ca fiecare album va urma propriul sau fir narativ, iar o banda desenata bazata pe acelasi concept este de asemenea in pregatire.

"Fiecare disc va include o jumatate din poveste, iar versurile le veti gasi pe site-ul trupei", a declarat Taylor. "Odata ce voi gasi o companie care sa ma ajute cu asta, va exista si o banda desenata", a continuat el.

Tracklist:

1. Gone Sovereign
2. Absolute Zero
3. A Rumor Of Skin
4. The Travelers, Pt. 1
5. Tired
6. RU486
7. My Name Is Allen
8. Taciturn
9. Influence Of A Drowsy God
10. The Travelers, Pt. 2
11. Last Of The Real

Corey Taylor este de asemenea si membru al trupei Slipknot, impreuna cu Jim Root, chitaristul Stone Sour. "House of Gold & Bones part 1" este al patrulea album de studio al trupei, iar primul single - "Absolute Zero" poate fi ascultat mai jos.

Stone Sour - Absolute Zero (audio)
Mai multe stiri despre: melodii 2012  albume 2012 
Publicat pe 21 August 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram