BestMusic.ro » Stromae » Stromae a lansat videoclipul piesei "Carmen" (video)

Stromae a lansat videoclipul piesei "Carmen" (video)

Stromae a lansat videoclipul piesei "Carmen" (video)

Stromae a lansat clipul celui mai recent single al sau intitulat "Carmen". Piesa este extrasa de pe albumul "Racine carree". Videoclipul care este de fapt o animatie a fost regizat de regizorul francez Sylvian Chomet.

Chomet a dat animatiei stilul sau evocativ. El este vazut ca fiind unul dintre cei mai buni creatori de animatii din lume. "The Triplets Of Belleville" si "The Illusionist" au fost ambele nominalizate la Academy Awards.

Stromae vorbeste cu mult sarcasm despre efectele retelei de socializare Twitter. Mesajul este destinat atat persoanelor de rand, cat si peroanelor publice cu functii importante cum ar fi presedintele Barrack Obama si regina Angliei. Animatia ilustreaza efectul abandonarii realitatii in favoarea lumii virtuale, clipul fiind in acelasi timp autoironic, Stromae avand in continuare cont pe Twitter.

Albumul pe care este inclusa piesa "Carmen" a fost lansat in 2003 si pana in prezent s-a vandut in peste 2 milioane de exemplare la nivel monsial. Materialul include de asemenea si hit-urile "Papaoutai", "Formidable" si "Toutes les memes".
Mai multe stiri despre: single nou  piesa noua 2015  videoclip nou 2015  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 01 Aprilie 2015 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/