BestMusic.ro » Subcarpati » Bucharest GreenSounds Festival (22 - 24 august) in Parcul Herastrau: line-up | playlist de festival

Bucharest GreenSounds Festival (22 - 24 august) in Parcul Herastrau: line-up | playlist de festival

Bucharest GreenSounds Festival (22 - 24 august) in Parcul Herastrau: line-up | playlist de festival

Prima editie a Festivalului international de muzica BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL aduce pe scena, in perioada 22 – 24 august, artisti de marca, precum Jaya the Cat, Subcarpati, Boogie Belgique, Alexandrina, URMA, DJ Ravin & Theodosii Spasov, COMA, BaBa ZuLa, Maria Raducanu si multi, multi altii, in cadrul unui eveniment organizat in Parcul Herastrau, de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti.

Festivalul se va desfasura in zona Roaba de cultura, iar accesul va fi liber pe toata perioada acestuia.

Evenimentul doreste sa ofere publicului o experienta complexa si aduna, in acelasi perimetru, spectacole de muzica, activitati recreative si un spatiu culinar diversificat.

Festivalul va reuni pe aceeasi scena trupe si artisti importanti ai momentului, din tara si din strainatate: Jaya The Cat, Subcarpati, Alexandrina, Coma, Urma & special friends, DJ Danaga, Romania Groove, Balkan Session & Adrian Naidin, The Moorings, DJ Ravin & Theodosii Spasov feat. 9 lautari & Damian Draghici, Steaua de mare, Cuantune, Basska, E.M.I.L, Boogie Belgique, SHAZALAKAZOO, BaBa ZuLa si Big Band & Irina Sarbu & Elena Morosanu & Maria Raducanu.

"Prin BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL ne dorim sa prezentam publicului un nou concept de eveniment care sa reflecte personalitatea Bucurestiului si sa reprezinte o adevarata sarbatoare pentru bucuresteni si nu numai. Festivalul isi propune celebrarea capitalei prin dans, muzica si diversitate culturala, in deplin acord cu identitatea urbana a acesteia si, nu in ultimul rand, includerea sa pe lista oraselor de renume din Europa, care incurajeaza turismul de festival”, a declarat Claudia Popa, directorul festivalului.

Event FB

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL se inscrie in seria evenimentelor dedicate celebrarii a 555 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului. Proiectul presupune sarbatorirea Bucurestiului printr-un festival de anvergura, in ton cu trasaturile definitorii ale orasului nostru: dinamic, colorat, eterogen si, nu in ultimul rand, plin de viata.

Mai multe detalii despre programul evenimentului puteti gasi pe pagina de Facebook www.fb.com/bucharestgreensoundsfestival sau pe site-ul www.creart.ro
Mai multe stiri despre: playlisturi  going out  festivaluri 2014  bucharest greensounds festival 
Publicat pe 24 Iulie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu