BestMusic.ro » Subcarpati » Orasele in care opreste Red Bull Tour Bus

Orasele in care opreste Red Bull Tour Bus

Orasele in care opreste Red Bull Tour Bus

Muzica live in locuri neasteptate. La asta poti sa te astepti de la Red Bull Tour Bus, care la prima editie calatoreste cu Subcarpati prin zonele subcarpatice intr-un autobuz care se transforma in scena celor mai fabuloase concerte. Care sunt orasele subcarpatice in care vor canta Subcarpati? Aflati in comunicatul atasat.

Dincolo de cele 4 orase subcarpatice descrise in comunicat, va invitam marti, 9 august, la avanpremiera Red Bull Tour Bus din Gradina Uranus:

Bucuresti — Gradina Uranus — 9 august, ora 20:00

Subcarpati | Akim Hash (invite only)

Red Bull Tour Bus, autobuzul fermecat care se face scena, ajunge saptamana viitoare pentru prima oara in Romania. inainte de a pleca intr-o transhumanta muzicala cu Subcarpati prin Subcarpati, il dezvaluim marti, la Gradina Uranus, pentru jurnalisti si un cerc restrans de prieteni ai muzicienilor. Daca vrei sa participi, scrie-ne un mail pe Romania.Communications@ro.redbull.com.

Red Bull Tour Bus este o scena pe roti care poarta muzicieni in locuri neasteptate, altfel greu accesibile, pentru spectacole de neuitat. Flota Red Bull Tour Bus consta in acest moment din 10 autobuze care s-au plimbat prin 13 tari.
Mai multe stiri despre: turneu  turneu 2016 
Publicat pe 08 August 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu