BestMusic.ro » Subcarpati » Pamant va deschide Sarbatoarea Subcarpati de la Arenele Romane de pe 1 decembrie!

Pamant va deschide Sarbatoarea Subcarpati de la Arenele Romane de pe 1 decembrie!

Pamant va deschide Sarbatoarea Subcarpati de la Arenele Romane de pe 1 decembrie!

Ca in fiecare an, traditia spune ca ne strangem pe 1 decembrie la Sarbatoarea Subcarpati. Trupa isi sarbatoreste aniversarea si ne sarbatorim cu totii Ziua Nationala in cortul incalzit de la Arenele Romane. BestMusic va invita si in acest an sa tinem obiceiul in picioare si sa facem inca un concert sold out. Invitata speciala va di trupa Pamant.

Pamant este un proiect World Music cu teme si ritmuri inspirate din folclorul romanesc si din diferite stiluri muzicale ale lumii (India, Balkan, Afro). Pamant canta despre natura, despre folclor si transformare si despre intoarcerea la radacini.

Grupul este format din:

Florin Gruia - vioara

Marcelle Poaty-Souami - clape

Fery Szekeres - tobe

Mircea Ardeleanu Jr. - bansuri, caval romanesc, didgeridoo, bas, voce.

Subcarpati e un mix exploziv intre muzici traditionale romanesti si beat-urile zilei de azi. O combinatie eclectica prin care ne reoxigenam cu folclor romanesc, instrumente traditionale si ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

www.subcarpati.com

www.facebook.com/subcarpati

Instagram: @subcarpati_official

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Acestea au urmatoarele preturi:

- presale: 65 lei pana pe 15 noiembrie

- presale: 70 lei pana pe 1 decembrie

- la intrare: 80 lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Culese din Cartier powered by Radio Guerrilla
Mai multe stiri despre: concerte 2018 
Publicat pe 05 Noiembrie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu