BestMusic.ro » Subcarpati » Red Bull Tour Bus cauta 5 trupe meseriase pentru un turneu cu si prin Subcarpati

Red Bull Tour Bus cauta 5 trupe meseriase pentru un turneu cu si prin Subcarpati

Red Bull Tour Bus cauta 5 trupe meseriase pentru un turneu cu si prin Subcarpati

Primul eveniment Red Bull Tour Bus din Romania porneste in cautarea a cinci trupe tari care sa cante live in cinci orase subcarpatice alaturi de Subcarpati. inscrie-te acum pe redbull.ro/tourbus!

Exista multe orase subcarpatice in care Subcarpati nu a avut pana acum niciun concert. Nu puteam lasa lucrurile astfel! Asa ca pornim in turneu cu autobuzul Red Bull, care se transforma in scena celor mai tari concerte ad-hoc! Iar in acest road trip vrem sa descoperim trupe care sa urce pe autobuzul nostru ca sa dea drumul la distractie si muzica buna. Nu conteaza genul, ci geniul muzical!

Ce ai de facut? Mai intai filmeaza un live cu trupa ta (daca n-aveti deja unul). Poti sa fii rapper, punker, rocker sau folkist, important e sa-ti postezi clipul pe Facebook cu hashtag-urile #culesedesubcarpati si #redbulltourbus pana pe 27 iulie 2016. Apoi iti inscrii clipul pe redbull.ro/tourbus si aia e! Decizia va fi luata prin votul publicului si prin selectia finala a membrilor Subcarpati, care si-au rezervat timp sa urmareasca atent fiecare videoclip.

Turneul Red Bull Tour Bus este ocazia perfecta pentru lansarea noului album Subcarpati, Satele Unite ale Balcanilor. "E vorba despre a da jos granitele ca sa descoperim un nou sunet balcanic, o cultura comuna”, spune Bean, fondatorul Subcarpati.

L-am intrebat pe Bean ce crede despre ideea de a strabate zonele Subcarpatice cu trupa Subcarpati. "E genial! Exact cum vreau turneul nostru de lansare, in special pentru albumul asta. Oamenii care vor veni la concertele astea sunt fix cei pentru care vrem sa ajungem acolo. Am vrut sa cantam de multe ori in orase subcarpatice, dar pur si simplu nu exista contextul sau sunetul potrivit pentru concertele noastre.”

Red Bull Tour Bus ofera muzicienilor independenti nu doar un vehicul cu care sa circule prin tara, ci o adevarata scena pe roti! Dincolo de experienta inedita de care va avea parte atat publicul, cat si muzicienii, autobuzul-scena Red Bull va explora zone din Romania care duc lipsa de spatii adecvate pentru concerte. Flota Red Bull Tour Bus consta in acest moment din 10 autobuze care s-au plimbat prin 13 tari, printre care India, Cehia, Slovacia, Polonia, Austria, Canada.

Subcarpati inseamna Bean, Vali Umbra, Afo, Power Pe Vinil, Madalina Paval, Valentin Musat (chitara), Alin Stoianovici (acordeon/synth), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazar (sunet), VJ Andri, si alti colaboratori.

"Mama, I’m coming home!”, transmit Subcarpati fanilor din zonele subcarpatice.

facebook.com/subcarpati; youtube.com/user/blanoz; subcarpati.com
Mai multe stiri despre: turneu  concerte 2016 
Publicat pe 13 Iulie 2016 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu