BestMusic.ro » Subcarpati »  Red Bull Tour Bus: Subcarpati pleaca in turneu prin Subcarpati

 Red Bull Tour Bus: Subcarpati pleaca in turneu prin Subcarpati

 Red Bull Tour Bus: Subcarpati pleaca in turneu prin Subcarpati

Muzica live in locuri neasteptate! La asta poti sa te astepti de la Red Bull Tour Bus, care la prima editie calatoreste cu Subcarpati prin zonele subcarpatice intr-un autobuz care se transforma in scena celor mai fabuloase concerte.

Red Bull Tour Bus ofera muzicienilor independenti nu doar un vehicul cu care sa circule prin tara, ci o adevarata scena pe roti! Dincolo de experienta inedita de care va avea parte atat publicul, cat si muzicienii, autobuzul Red Bull ofera sansa explorarii unor zone care duc lipsa de spatii adecvate pentru concerte.

Turneul Red Bull Tour Bus este si ocazia perfecta pentru lansarea noului album Subcarpati, Satele Unite ale Balcanilor. "E vorba despre a da jos granitele ca sa descoperim un nou sunet balcanic, o cultura comuna.”

L-am intrebat pe Bean ce crede despre ideea asta de a strabate Dealurile Subcarpatice chiar cu proiectul Subcarpati. "E genial! Exact cum vreau turneul nostru de lansare, in special pentru albumul asta. Oamenii care vor veni la concertele astea sunt fix cei pentru care vrem sa ajungem acolo. Am vrut sa cantam de multe ori in orase subcarpatice, dar pur si simplu nu exista sunet potrivit pentru concertele noastre”, spune Bean, fondatorul trupei.

Subcarpati e un mix exploziv intre muzici traditionale romanesti si beat-urile zilei de azi. O combinatie eclectica prin care ne reoxigenam cu folclor romanesc, instrumente traditionale si ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

Subcarpati inseamna Bean, Vali Umbra, Afo, Power Pe Vinil, Madalina Paval, Valentin Musat (chitara), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazar (sunet), VJ Andri si alti colaboratori.

"Mama, I’m coming home!”, transmit Subcarpati fanilor din zonele subcarpatice.

— facebook.com/subcarpati; youtube.com/user/blanoz; subcarpati.com

Flota Red Bull Tour Bus consta in acest moment din 10 autobuze care s-au plimbat prin 13 tari, printre care India, Cehia, Slovacia, Polonia, Austria, Canada.

Romania intra in acest club select alaturi de Subcarpati pentru o experienta pe care nu vrei s-o ratezi!
Mai multe stiri despre: turneu  lansare album 
Publicat pe 06 Iulie 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu