BestMusic.ro » Subcarpati » Shine Festival 2018: Ultimele 7 zile de Presale

Shine Festival 2018: Ultimele 7 zile de Presale

Shine Festival 2018: Ultimele 7 zile de Presale

Pe 30 iunie si 1 iulie va asteptam la Arenele Romane din Bucuresti la cel mai fresh festival al anului din Bucuresti, Shine Festival! Ajuns la editia a 5-a, alaturi de Skillet, la Shine vor mai canta si The Cat Empire, Subcarpati, Fratii Grime, Suie Paparude, Basska, The Mono Jacks, Cred Ca Sunt Extraterestru, Fantome si Argatu. Multe alte trupe vor fi anuntate in curand!

Va reamintim ca am intrat in ultimele 7 zile de Presale in care mai puteti achizitiona abonamente la Golden Circle la pretul de 239 lei si Acces General la pretul de 149 lei.

Abonamentele de doua zile se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Acestea se gasesc la urmatoarele preturi:

- PRESALE 1: pana pe 25 mai - 149 de lei Acces General si 239 de lei Golden Circle

- PRESALE 2: pana pe 30 iunie - 159 de lei Acces General si 249 de lei Golden Circle

- LA INTRARE abonamentele Acces General vor costa 170 de lei, cele Golden Circle urmand sa fie de mult sold out.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!
Mai multe stiri despre: concerte 2018  festivaluri 2018 
Publicat pe 18 Mai 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu