BestMusic.ro » Sugababes » Keisha Buchanan, inlocuita de Jade Ewen in Sugababes

Keisha Buchanan, inlocuita de Jade Ewen in Sugababes


Sugababes isi schimba componenta, anunta site-ul oficial al formatiei. Keisha Buchanan nu va mai face parte din trupa, ea fiind inlocuita de reprezentanta Marii Britanii la Eurovision 2009 – Jade Ewen.

`Formula Sugababes s-a schimbat. Heidi Range si Amelle Berrabah vor ramane in continuare in componenta Sugababes si vor primi o noua membra Jade Ewen. Ele vor lansa albumul `Sweet 7` pe data de 23 noiembrie prin intermediul Island Records.

Keisha Buchanan va continua sa inregistreze cu Island Records ca artist solo.`, anunta un mesaj postat pe site-ul trupei.

Vestea a fost confirmata si de Keisha Buchanan, prin intermediul paginii personale de Twitter. Desi spune ca nu a fost alegerea ei sa plece, fosta membra Sugababes evita lamurirea acestui aspect.

`Dragi prieteni, va anunt cu tristete ca nu mai fac parte din Sugababes. Perioada petrecuta cu trupa a fost minunata pentru mine si am obtinut mai mult decat mi-as fi putut vreodata imagina. Desi n-a fost alegerea mea sa plec, este timpul sa incep un nou capitol`, a marturisit Keisha Buchanan.
Mai multe stiri despre: Sugababes  Jade Ewen  Keisha Buchanan 
Publicat pe 22 Septembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram