BestMusic.ro » Sugar Hill Gang » Castiga o invitatie la concertul Sugar Hill Gang!

Castiga o invitatie la concertul Sugar Hill Gang!


BestMusic iti ofera sansa de a merge gratis la concertul Sugar Hill Gang care va avea loc la Preoteasa pe 22 aprilie. Daca te inscrii la CONCURS pana pe 20 aprilie, te poti numara printre cei ce vor asista la o lectie de istorie a rapp-ului.

Biletele la eveniment costa 35 de RON si pot fi achizitionate de la magazinul Rulez, din Clubul Suburbia, din reteaua Diverta Bucuresti si on-line, de pe myticket.ro. In seara show-ului Sugar Hill Gang , biletele vor costa 50 RON.

BestMusic iti da sansa sa vezi gratis Sugar Hill Gang in spectacol, punand la bataie 4 invitatii. Pentru a participa la CONCURS, click aici!

Evenimentul de la Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa din Bucuresti este organizat de Emag!c Entertainment si Hades Events, sub titulatura `Phat Beatz Old-School`.

In deschiderea Sugar Hill Gang atmosfera va fi incalzita de DJ Undoo si DJ Skid si de trupele Shy Beatz, Da Hood Justice & DJ Dox si Funktastics.

Bestmusic
Publicat pe 17 Aprilie 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram