BestMusic.ro » Sugar Hill Gang » Veteranii hip-hop-ului romanesc fata in fata cu Sugar Hill Gang

Veteranii hip-hop-ului romanesc fata in fata cu Sugar Hill Gang


Duminica aceasta, la Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa, membrii Sugar Hill Gang - autorii celebrului hit "Rapper’s Delight" – concereaza pentru prima data in Romania.

Show-ul pionierilor hip-hop va fi deschis cu ritmuri de old school rap, funk, jazz si raggae, de un warm-up cu DJ Undoo & DJ Skid, urmat de concertele trupelor Shy Beatz, Funktastics si Da Hood Justice .

Da Hood Justice sarbatoresc cu acest concert 13 ani de la prima lor aparitie. "Avand in vedere ca pe 14 aprilie s-au implinit 13 ani de la primul concert Da Hood Justice , iar in vara vom marca 10 ani de discografie, concertul Sugar Hill Gang a venit la fix.

Astfel, ne-am gandit sa facem o trecere in revista a carierei noastre intr-un show ce va cuprinde piese precum: "Niquaganxta", "Jocul negru al mortii", "Scoala veche de rap", "Numa pentru fratii mei", "Supersonic", "Numa’ una" sau "Secretul din gradina", piese care, spunem noi, sunt de referinta pentru Da Hood Justice .

Duminica seara, alaturi de noi (Nai'gh'Ba si Stoe Toxxic) se vor afla DJ Dox (la platane), Rimaru (R.A.C.L.A), Brugner (Delikt), si inca un invitat surpriza. Speram sa fie o lupta interesanta a ‘batranilor’" a declarat Nai'gh'Ba, membru fondator al trupei.

Biletele pentru acest eveniment organizat de Emag!c Entertainment si Hades Events costa 35 RON si pot fi achizitionate de la magazinul Rulez, Club Suburbia, din reteaua Diverta Bucuresti. In seara evenimentului, la intrarea in sala, biletele vor costa 50 RON.

bestmusic

Publicat pe 18 Aprilie 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram