BestMusic.ro » Sunrise Avenue » Vezi noul clip Sunrise Avenue `Not Again` + Birds and Bees

Vezi noul clip Sunrise Avenue `Not Again` + Birds and Bees


Finlandezii de la Sunrise Avenue au scos un videoclip pentru piesa `Not Again`, de pe albumul `Popgasm`.

Filmarile pentru acest clip s-au desfasurat in Islanda, in acelasi timp cu cele pentru clipul `Welcome To My Life`.

Intr-un mesaj pe MySpace, Samu Haber a explicat ca `Not Again` nu este cele de-al doilea single, ci mai degraba o punte intre `The Whole Story` si `Welcome To My Life`.

Ideea cu clipul a apartinut casei de discuri a trupei Sunrise Avenue, iar bugetul a fost destul de mic.

`Bugetul si programul pentru videoclip nu au fost extraordinare si nu este nicio poveste in spatele lui sau efecte speciale`.

Vadit nemultumit de ceea ce a iesit, Samu a completat: cand am auzit ca trebuie doar sa cantam, am sugerat folosirea efectului ochi-de-sticla si a sariturii, pentru a-l face mai interesant. Tin sa cred si sper ca `Welcome` va fi mult mai bun. Acolo am avut si elicoptere.. ar trebui sa fie minunat.

Prima varianta pentru `Welcome To My Life` va fi gata la sfarsitul lui august, dar in caz ca nu e buna, Samu are un plan B.

Astazi a mai aparut un clip - Birds and Bees, foarte amuzant. Multumim prietenei noastre Miha25 care ne-a dat pontul. Il puteti vedea si pe acesta mai jos.

In alta ordine de idei, Sunrise Avenue stationeaza pe locul 2 in Top 20 BM, in urma celor de la 30 Seconds To Mars. Daca esti fan Sunrise Avenue, sustine-ti trupa preferata in Top 20 Bestmusic sau propune-o cu piesa `Not Again`.

Sunrise Avenue - Not Again

Sunrise Avenue - Birds and Bees

Bestmusic
Mai multe stiri despre: lansari  Sunrise Avenue  Popgasm  clipuri  Not Again 
Publicat pe 19 August 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram