BestMusic.ro » SunStroke Project » Sunstroke Project feat Deepcentral - Sunshine (single nou)

Sunstroke Project feat Deepcentral - Sunshine (single nou)


Sunstroke Project revine cu un nou single - "Sunshine”, in colaborare cu unii dintre cei mai de succes artisti din Romania, trupa Deepcentral, cunoscuta pentru hiturile "O Stea", "Sus pana la cer" si "Dragostea Invinge".

"A fost o experienta frumoasa sa lucram impreuna la aceasta melodie. Baietii de la Deepcentral sunt profesionisti, pozitivi si au o abordare fresh in materie de sound. Intre noi s-a legat o stransa conexiune inca de la prima colaborare. Am pus mult suflet in aceasta piesa si suntem multumiti de rezultat. Sper ca piesa "Sunshine” sa placa si fanilor nostri.” mentioneaza Anton Ragoza, membru Sunstroke.

Sunstroke Project nu este la prima colaborare cu artistii romani. In trecut, baietii au lucrat impreuna la single-ul ‘Party’, care a rasunat la cele mai importante radiouri din Moldova, Romania, Rusia etc.

Cele doua parti au contribuit in egala masura la compozitia piesei, rezultatul fiind unul pe masura asteptarilor fanilor.

Sunstroke Project feat Deepcentral - Sunshine (audio)
Mai multe stiri despre: colaborari  muzica 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 11 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram