BestMusic.ro » SunStroke Project » Sunstroke Project si Olia Tira, respinsi la Eurovision 2012 Moldova (audio)

Sunstroke Project si Olia Tira, respinsi la Eurovision 2012 Moldova (audio)


Sunstroke Project si Olia Tira nu au reusit sa se califice in cea de-a doua etapa a selectiei nationale Eurovision 2012 Moldova. Piesa lor, `Superman`, a fost respinsa de juriu.

Potrivit Adevarul, Sunstroke Project si Olia Tira au fost acuzati de plagiat, mai multe persoane comentand pe Internet ca melodia lor seamana leit cu `Mr Originality` de la trupa Simplu, iar primele versuri suna la fel ca `Moscow` de Dschinghis Khan.

Potrivit reglamentului, cea de-a doua etapa a seletiei nationale Eurovision 2012 Moldova va avea loc pe 29 ianuarie. In cadrul acestei etape, concurentii vor interpreta live piesele, fara show coregrafic sau backlin vocals. Doar 21 de concurenti se vor califica in etapa finala Eurovision 2012 - 20 vor fi alesi de juriu, iar unui de public.

Finala nationala Eurovision 2012 Moldova va avea loc pe 10 martie, cand cei 21 de finalisti vor evolua live, cu elementele de show si coregrafie. Sunstroke Project si Olia Tira au reprezentat Moldova la Eurovision 2010 cu piesa `Run Away` si au ocupat locul 22 in finala de la Oslo.

Sunstroke Project si Olia Tira - Superman
Mai multe stiri despre: Eurovision  moldova eurovision 
Publicat pe 24 Ianuarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram