BestMusic.ro » Talisman » Traieste Clipa, noul clip Talisman de la Pro Tv

Traieste Clipa, noul clip Talisman de la Pro Tv


Din 27 decembrie, in exclusivitate pentru romanii din afara tarii, Pro Tv va difuza videoclipul piesei Traieste Clipa interpretata de Talisman.

Clipul beneficiaza de prezenta celebrului cascador Cosmin Padureanu, care printre alte productii, a interpretat secventele de cascadorii din filmul "Supravietuitorul”, dar si de participarea speciala a lui Bursucu pe care telespectatorii il urmaresc in postura de coregraf la "Dansez pentru tine”.

Pentru ca pana la sfirsitul acestui an, ProTv International sarbatoreste 10 ani de la lansare, telespectatorii sai se bucura de tot atitea surprize prilejuite de aceasta aniversare.

Astfel, dupa realizarea piesei interpretate de Julia Jianu si a videoclipului "De Craciun” ce a avut in centrul povestii mai multe vedete indragite de romanii din afara tarii, a a venit randul unei alte saptamini pline de sarbatoare si de o noua piesa creata special pentru telespectatorii ProTv International cu ocazia Revelionului.

`Traieste Clipa spune povestea exact a acelui moment dinaintea miezului noptii la trecerea dintre ani care este special pentru toti. Noi aveam melodia in engleza, pe albumul nostru Angel, insa special pentru ProTv International au fost create alte versuri in limba romana`, povesteste Alin Oprea, care a petrecut o zi de filmare in decorurile din Studiourile Media Pro.

Pentru videoclipul melodiei, regizat de Bogdan Jianu, trupa Talisman a adus o sonorizare speciala, astfel ca cei mai bine de 40 de oameni din figuratie s-au simtit exact ca in noaptea de Revelion.

Personajele principale ale povestii au fost Cosmin si Bursucu, care au demonstrat si calitatile actoricesti nu doar pe cele legate de cascadorii sau de dans.
Mai multe stiri despre: muzica 2010  videoclipuri talisman 
Publicat pe 28 Decembrie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram