BestMusic.ro » Tapinarii » Pentru toata noaptea

Tapinarii - Pentru toata noaptea

Loading the player ...

Desi au fost nevoiti sa filmeze in conditii extreme - scena zborului filmandu-se in 27 de ore consecutive, Tapinarii au declarat ca rezultatul este incantator: „A fost extrem de frig la filmari, dar a meritat efortul!" Regizorul este Claudiu Bajan, fratele nelegitim a lui Quentin Tarantino, care a venit special din Colibasi pentru a filma acest videoclip.

Scena de exterior a fost filmata in Spania, la 102 de km de celebra statiune Palma de Mallorca, pe un drum asfaltat, intre niste dealuri, intr-un peisaj mirific care seamana perfect cu satul Tarnavele – Draganesti Vlasca.

Bagajul cu trusa oficiala de make-up a fost pierdut, el ajungand undeva langa Sidney, asa ca cei 48 de membri ai echipei de filmare au trebuit sa astepte 8 zile pana cand trusa a fost recuperata. Acestia au inchiriat un Yaht si s-au onduit pe Marea Mediterana, bucurandu-se de razele de lumina diafana.

Scenele din teatru sunt filmate in celebra Scala din Milano, chiria acestei sali a costat 11200 de euro pe ora. Ne-am fi dorit extrem de mult sa filmam la Opera Nationala din Bucuresti, insa aceasta institutie are un contract de exclusivitate cu regizorul Dan Bursuc.

Efectele speciale au fost realizate de o echipa de 120 de animatori sub bagheta fratelui neligitim a lui Gigi Lucas. Actritele care au jucat rolul muzelor lui Covei si Tanase au fost prietenele din copilarie ale lui Scarlett Johanson si Keira Knightley.

Toate aceste eforturi ale intregii echipe au fost rasplatite, videoclipul intrand in selectia oficiala a Oscarurilor de anul acesta.

De asemenea making of-ul acestui videoclip este in selectia oficiala a festivalului de documentare de la Cannes.

Urmareste AICI videoclipul Tapinarii - Pentru toata noaptea!

Comentarii

Poze cu Tapinarii

vezi toate pozele