BestMusic.ro » Tapinarii » Cumperi un bilet si poti veni insotit la Rupa And The April Fishes & Tapinarii - exclusiv prin Rezervariclub

Cumperi un bilet si poti veni insotit la Rupa And The April Fishes & Tapinarii - exclusiv prin Rezervariclub

Cumperi un bilet si poti veni insotit la Rupa And The April Fishes & Tapinarii  - exclusiv prin Rezervariclub

UPDATE: Concertul Rupa & The April Fishes ce ar fi trebuit sa aiba loc pe 25 mai in Hard Rock Cafe a fost anulat. Cei care au cumparat bilete vor putea recupera contravaloarea lor, de la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate.

Cumpara un bilet pentru concertul Rupa and the April Fishes si Tapinarii din Hard Rock Cafe si beneficiezi de acces gratuit pentru inca o persoana, doar prin rezervariclub.ro! Oferta este valabila de astazi pana vineri, ora 12.00.

Profita acum de oferta speciala la biletele online!

VIP (CD semnat, intalnire si poza cu trupa) – 110 lei
Categoria I (locuri in fata scenei) – 80 lei
Categoria II (fara loc) – 40 lei

Rupa and the April Fishes au fost comparati cu Gogol Bordello, au cantat in deschiderea concertelor lui Manu Chao, au urcat pe scena festivalului Sziget, au facut furori la The Montreal Jazz Festival din Canada si la Cruilla Festival din Spania. Iar pe 25 mai ajung in premiera in Romania! Rupa and the April Fishes vor urca pe scena din Hard Rock Cafe pentru un concert plin de culoare si diversitate, derulat in acorduri de violoncel, contrabas, si trompeta, animat de vocea vibranta a Rupei Marya. In deschidere vor canta Tapinarii

Rupa & The April Fishes - Por La Frontera

Rupa & The April Fishes - Une Americaine a Paris

Tapinarii - Singur

Biletele promotionale ce includ acces pentru doua persoane se pot achizitiona doar de pe rezervariclub.ro. Preturile sunt urmatoarele:
VIP (CD semnat, intalnire si poza cu trupa) – 110 lei
Categoria I (locuri in fata scenei) – 80 lei
Categoria II (fara loc) – 40 lei
Mai multe stiri despre: concerte 2012  oferta bilete 
Publicat pe 21 Mai 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu