BestMusic.ro » Tapinarii » Tapinarii lanseaza discul `Viata de cuplu e ca mersul pe tricicleta`

Tapinarii lanseaza discul `Viata de cuplu e ca mersul pe tricicleta`

Tapinarii lanseaza discul `Viata de cuplu e ca mersul pe tricicleta`

In editia a doua de Creative Folk Club A Reunion , pe 15 decembrie, Tapinarii lanseaza Prima Telenovela Folk din muzica romaneasca intitulata `Viata de cuplu e ca mersul pe tricicleta`. Acesta este noul album al trupei Tapinarii , al 6-lea din cariera celor doi trubaduri moderni Cosmin Covei si Adrian Tanase

Orice asemanare cu personaje sau fapte reale nu este chiar intamplatoare, albumul prezentand o situatie de viata de cuplu din ce in ce mai des intalnita in zilele noastre.

Dragoste, pasiune, gelozie, fantome ale trecutului, sechele din copilarie, bacalaureat la filosofie, meditatii periculoase, relatii amoroase, sfaturi prietenoase... totul pe noul album Tapinarii – `Viata de cuplu e ca mersul pe tricicleta`.

Va reusi oare batranul academician sa treaca peste amintirile dureroase din tinerete si sa-si continue linistit viata de familie alaturi de sotia lui ce se pregateste de bacalaureat cu un tanar cunoscator de filosofie de viata?... Veti afla doar ascultand cu sufletul la gura: Viata de cuplu e ca mersul pe tricicleta – prima telenovela folk din muzica romaneasca.

tapinarii.ro
Publicat pe 27 Noiembrie 2006 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu