BestMusic.ro » Tapinarii » Tapinarii anunta albumul 'Vis Romanesc' si datele turneului Anti-Valentine's Day

Tapinarii anunta albumul 'Vis Romanesc' si datele turneului Anti-Valentine's Day

Tapinarii anunta albumul 'Vis Romanesc' si datele turneului Anti-Valentine's Day

2013, anul cu al noualea disc Tapinarii. Primul album dupa 3 ani. Primul album cu piese integrale noi dupa 5 ani. Asteptarile pot fi mari si speram ca nu am inselat aceste asteptari. Va aparea pe 4 februarie cu Academia Catavencu.

De ce Visul Romanesc? Ca avem si noi nevoie de un vis. Numai ca la noi, in tarisoara asta minunata, visul e diferit de cel american. Am cam uitat ce inseamna sa-ti iubesti tara, am uitat sa credem, in iubire, in dumnezeu, in noi insine, chiar si in credinta. Si uite asa trece timpul trece si uitam sa uitam, uitam sa ne amintim, uitam ca timpul trece. Si cu toate astea nu e un album trist. E un album vesel, sau macar vesel trist. Ca spiritul romanului, ca visul romanesc.

Sunt 5 piese orchestrate si 6 neorchestrate, am vrut cumva sa impacam pe toata lumea. Pentru ca multi iubesc peisele orchestrate, si multi prefera stilul acela vechi cu o singura chitara. Si le-am pus intr-un bol care se numeste sufletul nostru si s-au intrepatruns. Albumul este si visul NOSTRU romanesc, in 12 ani de zile am adunat maturitate, iubire dar si prieteni de care suntem mandri si pe care-i iubim cu sufletul nostrud e poeti monotoni. Cam ata e Visul nostru romanesc. Prietenii. Si aici vi-i prezentam pe Fara zahar, pe Ada Milea, pe Alina Manole, pe Cosmin Vaman. Pe ceilati ii stiti de pe celelalte albume.

Mai e o premiera. NU am compus ca de obicei numai noi. Si Ada si Bobi de la Fara zahar si Cosmin Vaman, ne-au daruit piese pentru acest frumos album. Iar Alina a scris texte impreuna cu vocea grava a trupei, sau muzica doar la un cantec de munte;)

Cuvintele in plus sunt de prisos, Visul Romanesc va veni pe 4 februarie cu Academia Catavencu. Va fi si un clip, cat de curand.

Turneu Tapinarii - Anti Valentine's Day

06 februarie – Craiova – Club Play
07 februarie – Timisoara – Club Bunker
08 februarie – Sibiu – Atrium Classic Cafe
09 februarie – Brasov – Rockstadt
10 februarie – Constanta – Doors
12 februarie – Targu Mures – Jazz and Blues
13 februarie – Cluj – BCJ
14 februarie – Bucuresti – Club A
Mai multe stiri despre: Anti Valentine`s Day  albume 2013  concerte 2013 
Publicat pe 11 Ianuarie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu