BestMusic.ro » Tara » Tara a lansat single-ul si videoclipul “Prima dragoste” feat. Kalif

Tara a lansat single-ul si videoclipul “Prima dragoste” feat. Kalif


Ultima luna a anului 2016 aduce o noua piesa semnata de catre Tara, o colaborare cu rapperul Kalif.

Single-ul "Prima Dragoste” este produs de cei de la Synthetic si ne prezinta o noua Tara, de data aceasta solista canta despre prima dragoste, relatie speciala in viata oricarei persoane, perioada care este cu greu uitata chiar daca timpul trece rapid.

"Prima dragoste ne marcheaza si, intr-o masura sau alta, suntem urmariti de ea toata viata. In maturitatea noastra purtam si semnele primei iubiri. Prima dragoste se inchide undeva intr-o cutiuta a mintii, unde avem acces ori de cate ori simtim nevoia”, declara Tara Holtea.

Indiferent de ce se intampla in viata noastra sunt anumite lucruri pe care nu le putem uita sau renega, iar din aceasta categorie face parte si prima dragoste.

"I-am cunoscut pe producatorii de la Synthetic in urma cu doi ani, iar ‘Prima Dragoste’ este primul nostru produs lansat. Coincidenta sau nu de nume, este primul pas alaturi de ei. Simt ca aceasta directie muzicala ma reprezinta in acest moment si ma regasesc in tot ceea ce fac. Asa cum spuneam, aceasta este prima piesa dintr-o serie de mai multe. La inceputul anului 2017, voi pregati o alta lansare”, adauga Tara.

Tara si Kalif sunt siguri ca "Prima Dragoste” nu se uita niciodata!
Mai multe stiri despre: featuring  single nou  piesa noua 2016  videoclip nou 2016 
Publicat pe 14 Decembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram