BestMusic.ro » Taxi » CD-ul Taxi - 15, disponibil in exclusivitate online in Bestmusic Shop

CD-ul Taxi - 15, disponibil in exclusivitate online in Bestmusic Shop

CD-ul Taxi - 15, disponibil in exclusivitate online in Bestmusic Shop

Incepand de azi, CD-ul aniversar Taxi - 15, poate fi cumparat in exclusivitate online din Bestmusic Shop. Lansat la jumatatea lunii martie printr-un concert extraordinar la Sala Palatului, materialul nu trebuie sa lipseasca din colectia niciunui fan al trupei.

Pe langa cele mai recente single-uri: "Tacerea din ochi" (ce beneficiaza si de un videoclip emotionant a carui protagonista este Mihaela Radulescu), "Subtitrarea la romani" (inedita colaborare cu Irina-Margareta Nistor) si mega-hitul ""Esti iubibila", pe "15" regasim piese nelansate din longeviva cariera a trupei.

"Include cateva piese deja cunoscute de public - datorita videoclipurilor - cateva auzite pana acum doar in concerte, altele neauzite inca de nimeni, dar si doua piese inregistrate in urma cu 10 ani, dar neincluse pe niciun album, practic tot neauzite, nestiute" spune Dan Teodorescu despre "15"

Cumpara Taxi - 15 din Bestmusic Shop

Printre alte noutati discografice disponibile in Bestmusic Shop amintim "Symphonica", noul album George Michael, "Pure Heroine" - Lorde, dar si noile materiale Justin Timberlake, Celine Dion, Shakira si Pharrell. De asemenea, puteti rasfoi prin catalogul cu mii de produse in format vinyl, DVD si BluRay.

taxi 15 ani tracklist
Mai multe stiri despre: bestmusic shop  albume 2014 
Publicat pe 17 Aprilie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu