BestMusic.ro » Taxi » Taxi a lansat astazi clipul pentru cea mai noua piesa  - "Joc Periculos" (video)

Taxi a lansat astazi clipul pentru cea mai noua piesa  - "Joc Periculos" (video)

Taxi a lansat astazi clipul pentru cea mai noua piesa  - "Joc Periculos" (video)

In aceasta dimineata, Taxi a lansat un nou videoclip pentru piesa "Joc periculos”. Acesta are la baza o piesa noua, despre momentele in care tacerile ucid.

Filmat cu o echipa de prieteni, "Joc periculos” ii are ca protagonisti pe actorii Antonia Ionescu Micu si Radu Micu. Cei doi formeaza un cuplu si in viata reala, asa incat relationarea in timpul filmarilor a fost fireasca. Mai mult decat atat, pentru cei doi actori energia consumata pe platou a devenit un catalizator.

"Filmarile la 'Joc periculos' au fost pentru noi o adevarata terapie de cuplu. Sper sa functioneze la fel si pentru cuplurile care au probleme, sa vada videoclipul impreuna, sa se regaseasca in personaje, sa inteleaga ca lucrurile pot fi reparate, sa renunte la jocul periculos al tacerilor, al neascultarilor, al necomunicarii.” – declara Radu Micu, protagonistul si regizorul videoclipului.

Autor al piesei, Dan Teodorescu spune: "Este inspirata din fapte reale; din biografia personala sau nu. Am ajuns la concluzia, ca multi altii inaintea mea, ca vorbele ranesc, dar tacerea ucide.”

Din echipa de filmare au facut parte Bogdan Stanciu (director de imagine), Tudor Olaru (montaj) si Mugurel Coman (producator).
Mai multe stiri despre: single nou  piesa noua 2015  videoclip nou 2015 
Publicat pe 02 Iunie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu