BestMusic.ro » Taxi » TAXI in concert extraordinar la Hard Rock Cafe  

TAXI in concert extraordinar la Hard Rock Cafe  

TAXI in concert extraordinar la Hard Rock Cafe
 

Joi, 2 iunie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la primul concert al verii din Hard Rock Cafe ! Prinde-ti centura de sigurantA si aliniaza-te la startul unei curse printre hituri - "Jumatatea mea”, "Cele doua cuvinte”, "Esti iubibila” si multe alte piese celebre, pline de umor si ironie, marca Dan Teodorescu!

In al 17-lea an de activitate al trupei TAXI, aceasta are In portofoliu peste o mie de concerte, o prezenta la Eurovision, opt albume, multe clipuri si nenumArate hituri. Liniile melodice revigorante si versurile imprevizibile, romantice i/sau ironice, transformA orice recital al trupei Intr-o experientA memorabilA, de la care pleci cu fruntea descretitA si cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, de la ora 21.30, pentru a canta hit dupA hit si a te bucura de reintalnirea cu una din trupele tale preferate, intr-o atmosfera unica!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, In reteaua fizicA iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman, Perfect Tour, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toatA tara), dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

In presale, biletele au urmatoarele preturi:

- 80 de lei, cu loc VIP In fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 60 de lei, cu loc la masA

Sunt disponibile si bilete fArA loc, In picioare, la pretul de 60 de lei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se aflA In parcul HerAstrAu - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de MAGIC FM.
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  concerte hard rock cafe  concerte 2016 
Publicat pe 30 Mai 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu