BestMusic.ro » Taxi » TAXI in concert extraordinar la Hard Rock Cafe  

TAXI in concert extraordinar la Hard Rock Cafe  


Joi, 2 iunie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la primul concert al verii din Hard Rock Cafe ! Prinde-ti centura de sigurantA si aliniaza-te la startul unei curse printre hituri - "Jumatatea mea”, "Cele doua cuvinte”, "Esti iubibila” si multe alte piese celebre, pline de umor si ironie, marca Dan Teodorescu!

In al 17-lea an de activitate al trupei TAXI, aceasta are In portofoliu peste o mie de concerte, o prezenta la Eurovision, opt albume, multe clipuri si nenumArate hituri. Liniile melodice revigorante si versurile imprevizibile, romantice i/sau ironice, transformA orice recital al trupei Intr-o experientA memorabilA, de la care pleci cu fruntea descretitA si cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, de la ora 21.30, pentru a canta hit dupA hit si a te bucura de reintalnirea cu una din trupele tale preferate, intr-o atmosfera unica!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, In reteaua fizicA iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman, Perfect Tour, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toatA tara), dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

In presale, biletele au urmatoarele preturi:

- 80 de lei, cu loc VIP In fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 60 de lei, cu loc la masA

Sunt disponibile si bilete fArA loc, In picioare, la pretul de 60 de lei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se aflA In parcul HerAstrAu - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de MAGIC FM.
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  concerte hard rock cafe  concerte 2016 
Publicat pe 30 Mai 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram