BestMusic.ro » Taxi » Trupa Taxi a lansat clipul piesei " Frezii si strudel cu mere" 

Trupa Taxi a lansat clipul piesei " Frezii si strudel cu mere" 


Trupa Taxi a lansat videoclipul piesei "Frezii si strudel cu mere”, o balada in stilul consacrat. Muzica si versurile ii apartin, ca de obicei, lui Dan Teodorescu. Regia videoclipului si productia muzicala sunt semnate de iRonic, un foarte talentat artist, aflat deja la a treia colaborare cu Taxi.

"Frezii si strudel cu mere” este un duet. In premiera, Dan Teodorescu dialogheaza muzical cu colega sa de la Taxi, Daria Corbu.

Piesa este un extras de pe albumul "Taxi – 20”, album care se va lansa in cursul anului viitor, marcand aniversarea a douazeci de ani de existenta a trupei.

Trupa Taxi ii multumeste lui iRonic pentru colaborare, implicare, daruire si prietenie.

Noi vom putea asculta piesa live pe 1 noiembrie la Hard Rock Cafe.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 90 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 65 de lei, cu loc la masa in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc la pretul de 65 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 20 Septembrie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram