BestMusic.ro » Taylor Swift » Taylor Swift a donat 50,000 de dolari unei fane 

Taylor Swift a donat 50,000 de dolari unei fane 

Taylor Swift a donat 50,000 de dolari unei fane 

Taylor Swift este cunoscuta pentru gesturile sale caritabile cu care a reusit sa impresioneze lumea. Dupa ce a aflat ca Naomi Oakes, una dintre fanele sale in varsta de 11 ani, sufera de cancer, Taylor Swift s-a oferit sa ii doneze 50,000 de dolari pentru tratament.

Recent, Naomi a spus ca Taylor Swift este artista sa preferata si ca isi dorea sa mearga sa o vada alaturi de o prietena pe data de 18 august. Insa acest lucru nu se va mai putea intampla, intrucat fetita a fost diagnosticata cu leucemie acuta pe 25 iunie si nu poate parasi spitalul.

Fetita a ales piesa "Bad Blood" pentru incurajare, dar familia sa a realizat un filmulet pe care fanii artistei l-au distribuit in social media.

Dupa ce clipul a devenit viral, Taylor Swift a facut donatie in numele fetitei cu mentiunea "Catre frumoasa si curajoasa Naomi. Imi pare rau ca vei rata concertul, dar intotdeuna vor mai fi si altele. Hai mai bine sa ne concentram ca tu sa te faci bine. Iti trimit o mare imbratisare tie si familiei tale.”
Mai multe stiri despre: caritate  vedete caritate  acte caritate 
Publicat pe 09 Iulie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu