BestMusic.ro » Taylor Swift » Familia Kennedy nu a putut sa o dea afara pe Taylor Swift de la nunta

Familia Kennedy nu a putut sa o dea afara pe Taylor Swift de la nunta


Se pare ca tanarul Conor Kennedy a fost invitat la o nunta in familie, insa a confirmat pe ultima suta de metri si a adus-o si pe prietena lui, Taylor Swift, cu el.

Kathie Lee Gifford, bunica miresei, a declarat in cadrul unei emisiuni ca cei doi au venit la nunta Victoriei Gifford Kennedy in Boston, desi nu erau bine-veniti. "A fost o cina superba, care a fost planuita de luni intregi", a mentionat ea.

Victoria Kennedy, mama mirelui a declarat ca i-a sugerat cantaretei americane sa paraseasca evenimentul deoarece invitatii ar fi prea distrasi de aparitia ei senzatioanala.

O sursa apropiata mirelui si miresei sustine ca rudele pur si simplu nu au putut sa scape de Talyor. "Era un pic ciudat, iar familia simtea ca nu poate face nimic in aceasta privinta".

"Mi-au dat mesaj cu o ora inainte de nunta sa-mi spuna ca vin. Le-am raspuns foarte clar: Nu veniti" a spus Victoria Kennedy. "Am mers personal la domnisoara Swift, a carei aparitie a atras atentia tuturor, m-am prezentat politicos si am rugat-o cat de frumos am putut sa plece".

Purtatorul de cuvant al artistei a negat ca s-ar fi intamplat asa ceva si a spus ca Taylor a fost foarte bine primita la eveniment si ca mireasa i-ar fi multumit pentru prezenta.

Iubitul lui Taylor Swift, Connor Kennedy, este nepotul fostului presedinte american JFK.
Mai multe stiri despre: barfe vedete  scandaluri 2012  inedti 
Publicat pe 24 August 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram