BestMusic.ro » Te cunosc de undeva » Cezar Ouatu este marele castigator al sezonului sapte "Te Cunosc de Undeva" (video)    

Cezar Ouatu este marele castigator al sezonului sapte "Te Cunosc de Undeva" (video)    

Cezar Ouatu este marele castigator al sezonului sapte "Te Cunosc de Undeva" (video)  
 

Inca un sezon extrem de spectaculos al emisiunii "Te Cunosc de Undeva" a luat sfarsit. Fiecare sezon este special in felul sau, dar sezonul cu numarul sapte a reusit sa intreaca orice asteptare.

Editia de sambata seara i-a avut ca invitati speciali pe Jorge, Pepe, Maria Buza si CRBL, castigatorii editiilor trecute.

Emotii mari au avut toti concurentii, dar de departe cel mai emotionat a fost Cezar Ouatu care a decis sa o ceara de sotie pe iubita sa Andreea. Cei doi au o relatie care dureaza deja de noua ani, iar Adreea a fost luata prin surprindere. Nimeni nu banuia ce urma sa se intample in momnetul in care Selesi a adus-o pe scena. Momentul a reusit sa ii faca pe toti cei prezenti sa verse lacrimi.

In marea finala Te Cunosc de Undeva au concurat: Alina Eremia care a intruchipat-o pe Lady Gaga, Daniel Iordachioae care l-a readus pe scena pe magnificul Freddie Mercury, Andrei si Kamara care au facut un show de senzatie devenind pentru o seara Ricky Martin si Cezar Ouatu, cel care a fost Michael Jackson.

La finalul editiei, marele castigator a fost desemnat Cezar Ouatu, el devenind asfel si primul concurent al sezonului cu numarul opt "Te Cunosc de Undeva".
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  emisiuni vedete  emisiuni concurs 
Publicat pe 18 Mai 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu