BestMusic.ro » Te cunosc de undeva » Cezar Ouatu s-a transformat in Angela Gheorghiu in cea de-a cincea editie a emisiunii "Te Cunosc De Undeva"

Cezar Ouatu s-a transformat in Angela Gheorghiu in cea de-a cincea editie a emisiunii "Te Cunosc De Undeva"

Cezar Ouatu s-a transformat in Angela Gheorghiu in cea de-a cincea editie a emisiunii "Te Cunosc De Undeva"

Sambata seara a avut loc o noua editie a emisiunii "Te Cunosc de Undeva" si asa cum ne-a obisnuit deja, emiunea a fost din nou lider de audienta in mediul urban si in toata tara. Nici nu se putea altfel intrucat, show-ul transformarilor spectaculoase vine de fiecare data cu interpretari din ce in mai neasteptate.

Emotia, lacrimile si veselia au ingredintele unei seri magice.

In aceasta editie, Cezar Ouatu a interpretat-o pe Angela Gheorgiu. Piesa "Copacul" i-a adus acestuia minute in sir de aplauze, iar colegii sai au stat in picioare pe tot parcursul momentului sau, uimiti de glasul acestuia.

Fetele de la Bambi i-au adus pe scena pe John Ryan si Pitbull iar Liviu Varciu a reusit o transformare senzationala in Neil Sedaka.

Daniel Iordachioae a fost prezent pe scena la dublu sambata seara. Oana Sirbu a fost provocata de ruleta sa se transforme in colegul ei, iar Daniel a adus veselia prin interpretarea unei doamne a cantecului popular, Laura Lavric.

Lidia Buble a "scuturat" scena cu piesa "Shake It Off" a artistei Taylor Swift, iar baietii de la Alb Negru au intrat in pielea celor de la 2 Unlimited. Si pentru ca seara sa fie una de neuitat, Alina Eremia a devenit pentru o seara Ella Fitzgerald.

Cele doua momente speciale le-au adus in fata publicului pe Rona Hartner, fosta concurenta si pe doamna Maria Ouatu, mama lui Cezar. Cezar a intepretat alaturi de mama sa "Time To Say Goodbye" transformati in Andrea Bocelli si Sara Brightman impresionand juriul si nu numai, intrucat Alina Puscas si-a stapanit cu greu lacrimile.

Momentul Jackpot-ului in schimb a fost unul cu totul spectaculos. Oana Sirbu a cantat piesa "Balkanik Gospel", in oglinda cu Rona Hartner.

Castigatorul acestei editii a fost asa cum era de asteptat, Cezar Ouatu, iar saptamana viitoare cu siguranta vo avea parte de un show probabil la fel de spectaculos ca cel din acest weekend.
Mai multe stiri despre: vedete  emisuni tv  concursuri talente 
Publicat pe 16 Martie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu