BestMusic.ro » Te cunosc de undeva » Fetele de la Bambi au castigat cea de-a sasea editie "Te Cunosc De Undeva" 

Fetele de la Bambi au castigat cea de-a sasea editie "Te Cunosc De Undeva" 

Fetele de la Bambi au castigat cea de-a sasea editie "Te Cunosc De Undeva" 

Raluca si Denisa, cele doua surori care le-au adus pe scena pe Shakira si Rihanna, au fost in mare forma sambata seara. Ele au reusit sa pregateasca un show sexy care le-a desemnat castigatoarele editie cu numarul sase a emisiunii "Te Cunosc De Undeva".

Editia de sambata i-a reunit pe scena transformarilor senzationale pe Faramita Lambru (Liviu Varciu), Donna Summer (Oana Sirbu), Robbie Williams (Cezar Ouatu), John Lennon (Daniel Iordachioae), Niculina Stoica (Lidia Buble), Bambi (Alb Negru), Cyndi Lauper (Alina Eremia) si bineinteles Shakira si Rihanna (fetele de la Bambi).

Concurentii au ascultat cu mare atentie sfaturile si indrumarile pe care le-au primit din partea profesorilor saptamana trecuta. Asa ca au pus la un punct un show incredibil. Tocmai din aceasta cauza, juratii Aurelian Temisan, Ozana Barabancea, Andreea Balan si Andrei Aradits, au avut o misiune extrem de grea.

Dat fiind faptul ca toti concurentii au fost foarte buni, nu au stiut cui sa dea notele de 4 si 5. Cei 12 concurenti si-au intrat foarte bine in pielea personajelor pe care au fost nevoiti sa le interpreteze. Asa ca momentul de pe scena nu a fost unicul moment care a rupt ropote de aplauze. Si in afara scenei ei au pus pe sotii si au oferit clipe care au facut deliciul publicului.

Cele doua momente speciale ale show-ului i-au adus pe scena pe CRBL si pe iubita lui Andrei de la Alb Negru. Kamara a fost norocosul de la Jackpot, asa ca a cantat in oglinda cu CRBL si au interpretat cel mai nou single al acestuia, "Din Studio".

Al doilea moment special a fost reprezentat Andrei de la trupa Alb Negru si iubita acestuia, Antonia. Cei doi au interpretat melodia "Summer Nights", celebrul hit al lui John Travolta si al Oliviei Newton John.
Mai multe stiri despre: concurenti te cunosc de undeva  te cunosc de undeva sezon 7 
Publicat pe 23 Martie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu