BestMusic.ro » Te cunosc de undeva » Finalistii emisiunii "Te Cunosc De Undeva" sunt...

Finalistii emisiunii "Te Cunosc De Undeva" sunt...

Finalistii emisiunii "Te Cunosc De Undeva" sunt...

Editia de sambata seara a emisiunii "Te Cunosc De Undeva" si-a ales finalistii sezonului sapte. Cei patru sunt Daniel Iordachioae, Alb Negru, Alina Eremia si Cezar Ouatu.

Ultima editie dinaintea finalei, le-a avut castigatoare pe surorile Denisa si Raluca Tanase de la Bambi. Cele doua le-au imitat perfect pe rusoaicele de la t.A.t.U. Alina Eremia a readus-o pe scena pe Miley Cyrus, Liviu Varciu a fost pentru o seara King Africa, iar Oana Sirbu s-a transformat in Julie Andrews, interpretand un moment din musicalul "Victor, Victoria". Trupa Alb Negru a oferit telespectatorilor un moment savuros prin intruchiparea lui Elton John si a senzationalei Lady Gaga. Cezar Ouatu a fost Levi Stubbs, solistul trupei Four Tops, iar Daniel Iordachioae l-a adus pe scena pe regretatul Liviu Vasilica. Lidia Buble in schimb, a avut misiunea de a-l aduce pe scena Te Cunosc De Undeva pe Michael Buble, intr-o interpretare de exceptiea remake-ului "Feeling Good".

Editia din aceasta saptamana a avut doua momente speciale. Juratul Andrei Aradits a cantat in oglinda cu Stela Popescu, iar Ozana Barabancea a urcat pe scena alaturi de fiica sa, Gloria, in varsta de 10 de ani.

Marea finala a sezonului 7 "Te Cunosc De Undeva" ii va aduce pe scena pe: Michael Jackson, Lady Gaga, Ricky Martin, Freddie Mercury, Maria Lataretu, Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu si Ileana Sararoiu.
Mai multe stiri despre: concursuri  emisiuni tv  emisiuni vedete  emisiuni concurs 
Publicat pe 11 Mai 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu