BestMusic.ro » The Amsterdams » Concurs incheiat: castiga o invitatie dubla la concertul The Amsterdams si YellLow din Control

Concurs incheiat: castiga o invitatie dubla la concertul The Amsterdams si YellLow din Control

Concurs incheiat: castiga o invitatie dubla la concertul The Amsterdams si YellLow din Control

Sambata, 7 aprilie, The Amsterdams si YellLow va invita la Control incepand cu ora 21:00.

The Amsterdams va vor canta, in premiera, 4 piese de pe urmatorul album, iar YellLow revine pe scena intr-o formula extinsa si cu un single ce tot rasuna de vreo 2 saptamani la Radio Guerrilla.

Update: concurs incheiat. Castigatorul invitatiei duble este Andreea Mihai. Felicitari si asteptam un mail de la tine pe info[at]bestmusic[punct]ro cu numele din buletin pentru a il trimite organizatorilor.

BestMusic si Control Club pun la bataie o invitatie dubla! Spune-ne intr-un comentariu la acest articol pe care dintre cele doua trupe iti doresti cel mai mult sa o vezi live si de ce. Castigatorul invitatiei duble va fi ales prin tragere la sorti si va fi anuntat maine (sambata, 7 aprilie) la ora 14:00.

Observatie: Bestmusic.ro foloseste Facebook Social Plugin pentru comentarii. Daca nu vedeti sectiunea de comentarii din josul paginii, dezactivati AdBlock-ul pentru aceasta pagina.

Dupa cum am observat cu totii, The Amsterdams par sa fi gasit o formula magica si se tot reinventeaza de la un disc la altul. Ne-au marturisit ca urmatorul album merge mult pe ideea de party, ca va fi inregistrat undeva in afara granitelor tarii si ca in cadrul concertului de la Control veti auzi cel putin 4 dintre noile piese. Si asta nu-i tot! The Amsterdams mai pun la cale inca o surpriza... Dupa cateva schimbari in componenta trupei, The Amsterdams inseamna in prezent: Andrei Hategan (voce, clape), Ovidiu Bejan (chitara), Augustin Nicolae (chitara bas) si Andrei Ungureanu (chitara).

The Amsterdams - Summertime (video)

YellLow = Yell (sunet digital, acut) si Low (bass, downtempo). Un mix electronic de la sunete groove la linii melodice alternative sau sample-uri trip-hop, genul de melanj de stiluri specific acestei perioade de pop-revival. Format la inceputul anului 2010, intr-o componenta din care mai exista numai Andi (clapa, sampler, efecte si alte jucarii) proiectul pornise de la ideea continuei dihotomii intre analog si digital in muzica. Acum YellLow mai inseamna si Luiza la voce plus Radu la bass.

Asculta aici piesa YellLow - Crimson
Mai multe stiri despre: concursuri  concurs 
Publicat pe 06 Aprilie 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu