BestMusic.ro » The Amsterdams » The Amsterdams - Apple videoclip

The Amsterdams - Apple videoclip

The Amsterdams - Apple videoclip

Trupa The Amsterdams a lansat videoclipul `Apple` la inaltime.

Sambata seara membrii formatiei au dat un spectacol pentru toti trecatorii si clientii teraselor de pe strada Blanari din Bucuresti.

Ei au cantat timp de aproape o ora cocotati pe parapetul destul de ingust situat la etajul 1, deasupra Club A si magazinului de muzica Off The Record, si au oferit publicului in premiera vizionarea videoclipului `Apple`, al treilea extras pe single de pe albumul trupei, Adolessons.

Concertul a fost o surpriza pentru toata lumea, deoarece componenti The Amsterdams, incurajati de vremea calda de afara si de cativa prieteni, s-au hotarat cu cateva ore inainte de lasarea serii sa participe la animatia tipica de sambata seara pe stradutele centrului vechi, cu o "traznaie" frumoasa.

Concertul ad-hoc al celor de La The Amsterdams a fost apreciat de clientii teraselor din zona, dar si de trecatori.

Multi dintre ei au ramas sa vada videoclipul piesei `Apple` - lansat in premiera printr-o videoproiectie in aer liber si sa asculte, si chiar sa danseze pana la sfarsitul concertului.

Videoclipul a fost realizat in intregime de Irina Stanciulescu, care colaboreaza cu The Amsterdams de 3 ani, ilustrand concertele cu visuals si care face parte din echipa filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier", in calitate de coordonator post productie.

Daca vreti sa vedeti videoclipul `Apple`, il gasiti dedesubt, iar daca vreti sa vedeti The Amsterdams in concert, puteti face asta pe 23 aprilie in Club Control din Bucuresti.

The Amsterdams - Apple videoclip pe www.playmymusic.ro

Sursa: Comunicat de presa
Mai multe stiri despre: lansare  the amsterdams 
Publicat pe 19 Aprilie 2010 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu